Door weer en wind?

Poll: natte zomermaand heeft invloed op aantal klanten in de wasstraat

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

De maand juli was volgens het KNMI natter dan gemiddeld. Bijna elke dag heeft het de afgelopen maand wel geregend en dat heeft Nederland gemerkt ook. In totaal viel er over het land gemiddeld 98 millimeter neerslag tegenover 78 millimeter normaal. CarwashPro is benieuwd in hoeverre carwash ondernemers daar last van hebben gehad en stelt de vraag: hoe groot is de invloed van het weer op het aantal klanten in jouw wasstraat?

In de zomermaanden wordt er vaak volop gewassen. Auto’s hebben last van een laag stof, pollen, insecten en vogelpoep. En dus brengen klanten regelmatig een bezoek aan de wasstraat.

En hoewel het ook op regenachtige dagen geen overbodige luxe is om naar de wasstraat te gaan, lijkt de urgentie voor een wasbeurt minder hoog. Of is juist het tegenovergestelde het geval, en komen er meer mensen naar de wasstraat vanwege de voordelen van het overdekt wassen en stofzuigen?

Stem mee

CarwashPro is benieuwd naar het effect van een natte zomermaand op het autowassen. Hoe groot is de invloed van het weer op het aantal klanten in jouw wasstraat? Stem mee in de poll. Reactie delen? Dat kan via een e-mail naar redactie@carwashpro.nl.

In hoeverre heeft het weer invloed op het aantal klanten in de wasstraat?

  • Door weer en wind: ondanks de regen komt de klant nog steeds zijn auto wassen (1.5%)
  • Ik merk dat het vanwege de nattigheid veel rustiger is in de wasstraat (98.5%)
  • De regen zorgt juist voor drukte in de wasstraat en op het stofzuigplein (0.0%)
  • Ik merk geen verschil (0.0%)

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.