Kreijne terug in Hoogland met wasstraat, tankstation en occassions

Autobedrijf Kreijne keert terug naar hun oude stek aan de Zevenhuizerstraat in Hoogland. Het familiebedrijf opent daar een vestiging gericht op occasions en breidt de carwash-mogelijkheden verder uit.

Kreijne is nooit helemaal weggeweest uit Hoogland. Het tankstation Peut is altijd één van de ondernemingen van Kreijne gebleven. Het aangrenzende pand was na de overname van de Skoda bedrijfsactiviteiten in gebruik door de dealer. Sinds 1 februari zijn deze activiteiten verhuisd naar een mooie locatie op bedrijventerrein de Isselt in Amersfoort. Dit biedt Kreijne de mogelijkheid om weer terug te keren naar de Zevenhuizerstraat en daarmee het occasion-aanbod flink uit te breiden.

Klanten kunnen terecht in Hoogland van dinsdag tot en met zaterdag. Wassen in de vernieuwde carwash en tanken bij Peut kan er zeven dagen per week. De carwash heeft een nieuwe wasbox voor auto, motor en ook fietsen. Tevens is er meer ruimte vrijgemaakt om de auto stofvrij te maken met splinternieuwe stofzuigers.

De interesse in occasions neemt naar verwachting ook dit jaar verder toe. Daarom is dit volgens directeur Jasper Bijl het perfecte moment voor een vestiging die volledig draait om gebruikte auto’s. “We willen er voor zorgen dat onze klanten alle ruimte hebben om een occasion aan te schaffen. Zij zullen hier regelmatig bekende gezichten tegenkomen uit de vestiging in Amersfoort, zoals bijvoorbeeld Jelte Boelens en Ruben Smink.”

“De opening staat gepland voor het paasweekend. Traditioneel gezien is het paasweekend hét weekend van de occasionshows. Erg toepasselijk dus om tijdens dit weekend een openingsshow te houden. Natuurlijk volgen wij daarbij volledig de richtlijnen van het RIVM”, aldus Jelte Boelens. Of het allemaal gaat lukken voor de paasdagen is nog niet zeker, maar er staan sowieso 125 occasions klaar.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kreijne terug in Hoogland met wasstraat, tankstation en occassions | CarwashPro

Kreijne terug in Hoogland met wasstraat, tankstation en occassions

Autobedrijf Kreijne keert terug naar hun oude stek aan de Zevenhuizerstraat in Hoogland. Het familiebedrijf opent daar een vestiging gericht op occasions en breidt de carwash-mogelijkheden verder uit.

Kreijne is nooit helemaal weggeweest uit Hoogland. Het tankstation Peut is altijd één van de ondernemingen van Kreijne gebleven. Het aangrenzende pand was na de overname van de Skoda bedrijfsactiviteiten in gebruik door de dealer. Sinds 1 februari zijn deze activiteiten verhuisd naar een mooie locatie op bedrijventerrein de Isselt in Amersfoort. Dit biedt Kreijne de mogelijkheid om weer terug te keren naar de Zevenhuizerstraat en daarmee het occasion-aanbod flink uit te breiden.

Klanten kunnen terecht in Hoogland van dinsdag tot en met zaterdag. Wassen in de vernieuwde carwash en tanken bij Peut kan er zeven dagen per week. De carwash heeft een nieuwe wasbox voor auto, motor en ook fietsen. Tevens is er meer ruimte vrijgemaakt om de auto stofvrij te maken met splinternieuwe stofzuigers.

De interesse in occasions neemt naar verwachting ook dit jaar verder toe. Daarom is dit volgens directeur Jasper Bijl het perfecte moment voor een vestiging die volledig draait om gebruikte auto’s. “We willen er voor zorgen dat onze klanten alle ruimte hebben om een occasion aan te schaffen. Zij zullen hier regelmatig bekende gezichten tegenkomen uit de vestiging in Amersfoort, zoals bijvoorbeeld Jelte Boelens en Ruben Smink.”

“De opening staat gepland voor het paasweekend. Traditioneel gezien is het paasweekend hét weekend van de occasionshows. Erg toepasselijk dus om tijdens dit weekend een openingsshow te houden. Natuurlijk volgen wij daarbij volledig de richtlijnen van het RIVM”, aldus Jelte Boelens. Of het allemaal gaat lukken voor de paasdagen is nog niet zeker, maar er staan sowieso 125 occasions klaar.

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.