Adriateh bouwt nieuwe carwash langs Autoroute du Soleil

In het Noord-Franse Nancy wordt momenteel gebouwd aan een nieuwe carwash langs de drukke Autoroute du Soleil. Daarbij maakt de lokale investeerder gebruik van de hard- en software van Adriateh. Onder meer de veel verkochte boogvormige Sferica-installaties van het Kroatische bedrijf gaan deel uitmaken van deze nieuwe wasstraat.

De flinke uit de kluiten gewassen carwash komt aan de westelijke rand van Nancy, waar een groot winkelcentrum van de keten Auchan is gevestigd. Naast vijf wasboxen, vier stofzuigplekken en een hondenwasstraat is er ook een gebouw met een rollover gepland. Deze wordt volgens Zoran Švraka van Adriateh in een prefab gebouw geplaatst. Een pitbox voor detailing maakt het nieuwe complex compleet.

Ready2Wash

De wasserij nabij de drukke snelweg A31 wordt geëxploiteerd door Ready2Wash, een bedrijf dat onderdeel is van Adriateh. Ze ontwikkelden een compleet softwaresysteem om autowasserijen op afstand te kunnen laten draaien en bij te sturen. Automobilisten kunnen na het downloaden van een app naar de dichtstbijzijnde Ready2Wash.

Adriateh sferica

De Ready2Wash in Nancy gaat naar verwachting begin mei open voor consumenten.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rene Passet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Adriateh bouwt nieuwe carwash langs Autoroute du Soleil | CarwashPro

Adriateh bouwt nieuwe carwash langs Autoroute du Soleil

In het Noord-Franse Nancy wordt momenteel gebouwd aan een nieuwe carwash langs de drukke Autoroute du Soleil. Daarbij maakt de lokale investeerder gebruik van de hard- en software van Adriateh. Onder meer de veel verkochte boogvormige Sferica-installaties van het Kroatische bedrijf gaan deel uitmaken van deze nieuwe wasstraat.

De flinke uit de kluiten gewassen carwash komt aan de westelijke rand van Nancy, waar een groot winkelcentrum van de keten Auchan is gevestigd. Naast vijf wasboxen, vier stofzuigplekken en een hondenwasstraat is er ook een gebouw met een rollover gepland. Deze wordt volgens Zoran Švraka van Adriateh in een prefab gebouw geplaatst. Een pitbox voor detailing maakt het nieuwe complex compleet.

Ready2Wash

De wasserij nabij de drukke snelweg A31 wordt geëxploiteerd door Ready2Wash, een bedrijf dat onderdeel is van Adriateh. Ze ontwikkelden een compleet softwaresysteem om autowasserijen op afstand te kunnen laten draaien en bij te sturen. Automobilisten kunnen na het downloaden van een app naar de dichtstbijzijnde Ready2Wash.

Adriateh sferica

De Ready2Wash in Nancy gaat naar verwachting begin mei open voor consumenten.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rene Passet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.