Bovag verlengt samenwerking tussen rijscholen en wasstraten

Speciaal voor rijscholen en wasstraten die aangesloten zijn bij de Bovag, heeft de branchevereniging een samenwerking op touw gezet waardoor rijscholen met korting door de wasstraat kunnen. Daarnaast is er nog een winactie: Bovag verloot een auto onder leerlingen die door de wasstraat gaan tijdens de les.

Vorig jaar startte Bovag met een pilot tussen Bovag Rijscholen en Autowas- en Poetsbedrijven. Na zes maanden (dus begin 2022) zou er een evaluatie volgen van deze actie met zowel de rijschoolhouders als de autowasbedrijven. De actie is nu verlengd tot halverwege 2022, ‘omdat de laatste maanden in het teken stonden van corona.’ De actie wordt in de zomer weer geëvalueerd. Is de actie een succes, dan wordt deze weer voortgezet.
Zo’n negentig Bovag-autowasbedrijven hebben aangegeven samen te willen werken met Bovag-rijscholen. Ze bieden bijvoorbeeld een gereduceerd abonnement, gratis wasbeurten of vouchers aan.

Winactie WinterWasWeken

Om de actie te lanceren, heeft Bovag een winactie bedacht. Als een Bovag-rijschool nog in januari tijdens de WinterWasWeken bij een van de deelnemende bedrijven door de wasstraat gaat, maakt de leerling kans op een auto naar keuze ter waarde van 10.000 euro of op een van de andere prijzen.

Geen overbodige luxe

Vorig jaar onderzocht collega vakblad RijschoolPro of de wasstraat onderdeel moet worden van de rijles. Veel rijscholen vonden het zonde van de tijd en het geld van de leerling, slechts enkelen vonden het er wel bij horen.

Als het aan de carwashes zelf ligt, is het geen overbodige luxe om een keer tijdens de les te ervaren wat je precies moet doen als je door de carwash gaat. “Zo leren ze ook de kleine dingen in de auto om het voor ons veiliger te maken”, vertelde een wasstraatmedewerker bij Mos in Vlaardingen. “Doorrijden, op de rem trappen of de motor uitzetten. Het zijn kleine handelingen die flink wat impact kunnen hebben in de wasstraat.”

Lees ook: 

Auteur: Marilon Tresfon

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bovag verlengt samenwerking tussen rijscholen en wasstraten | CarwashPro

Bovag verlengt samenwerking tussen rijscholen en wasstraten

Speciaal voor rijscholen en wasstraten die aangesloten zijn bij de Bovag, heeft de branchevereniging een samenwerking op touw gezet waardoor rijscholen met korting door de wasstraat kunnen. Daarnaast is er nog een winactie: Bovag verloot een auto onder leerlingen die door de wasstraat gaan tijdens de les.

Vorig jaar startte Bovag met een pilot tussen Bovag Rijscholen en Autowas- en Poetsbedrijven. Na zes maanden (dus begin 2022) zou er een evaluatie volgen van deze actie met zowel de rijschoolhouders als de autowasbedrijven. De actie is nu verlengd tot halverwege 2022, ‘omdat de laatste maanden in het teken stonden van corona.’ De actie wordt in de zomer weer geëvalueerd. Is de actie een succes, dan wordt deze weer voortgezet.
Zo’n negentig Bovag-autowasbedrijven hebben aangegeven samen te willen werken met Bovag-rijscholen. Ze bieden bijvoorbeeld een gereduceerd abonnement, gratis wasbeurten of vouchers aan.

Winactie WinterWasWeken

Om de actie te lanceren, heeft Bovag een winactie bedacht. Als een Bovag-rijschool nog in januari tijdens de WinterWasWeken bij een van de deelnemende bedrijven door de wasstraat gaat, maakt de leerling kans op een auto naar keuze ter waarde van 10.000 euro of op een van de andere prijzen.

Geen overbodige luxe

Vorig jaar onderzocht collega vakblad RijschoolPro of de wasstraat onderdeel moet worden van de rijles. Veel rijscholen vonden het zonde van de tijd en het geld van de leerling, slechts enkelen vonden het er wel bij horen.

Als het aan de carwashes zelf ligt, is het geen overbodige luxe om een keer tijdens de les te ervaren wat je precies moet doen als je door de carwash gaat. “Zo leren ze ook de kleine dingen in de auto om het voor ons veiliger te maken”, vertelde een wasstraatmedewerker bij Mos in Vlaardingen. “Doorrijden, op de rem trappen of de motor uitzetten. Het zijn kleine handelingen die flink wat impact kunnen hebben in de wasstraat.”

Lees ook: 

Auteur: Marilon Tresfon

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.