Top 10

Dit was het meest opvallende nieuws uit de carwashbranche

Voordat we proosten op 2024, blikt CarwashPro terug op het afgelopen nieuwsjaar. Het was een jaar van (duurzame) innovaties, overnames, nieuwe locaties en feestelijke maar ook spannende momenten in de wasstraat. Welk artikel werd het meest gelezen en wat viel op? Een top 10.

1. Nieuwe Carwash XL in Coevorden valt op: enige wasstraat in omgeving

Carwash XL in Coevorden opende afgelopen zomer de deuren en dat werd massaal gelezen. Omdat er in de omgeving alleen maar rollovers te vinden zijn, is Carwash XL met een kettingbaan uniek in zijn soort. En dat is een bewuste keuze, aldus eigenaar Henk Withaar.

Nieuwe Carwash XL in Coevorden valt op: enige wasstraat in omgeving

2. Halloween komt weer tot leven in de wasstraat: ‘Dare to wash your car?’

Ook dit jaar kwam Halloween weer tot leven in de wasstraat. De eerste carwashes kondigden begin oktober de feestdag al aan op social media. En daar waren onze lezers erg benieuwd naar.

Halloween komt weer tot leven in de wasstraat: ‘Dare to wash your car?’

3. Mark de Graaf (BOB) hoopt met komst Tommy’s op ‘autowasverslaving’

De aankondiging dat Tommy’s naar Nederland komt, was opvallend nieuws. Onder leiding van Mark de Graaf van BOB Autowas wordt de eerste Tommy’s Express volgend jaar geopend in Utrecht. Naast een ‘autowasverslaving’ is De Graaf ervan overtuigd dat hij met zijn wasstraten kan bijdragen aan het geluk van mensen. “Daar geloof ik echt in.”

Mark de Graaf (BOB) hoopt met komst Tommy’s op ‘autowasverslaving’

4. Wasstraat de Walvis in Sliedrecht in de verkoop, deels vanwege personeelstekort

Wasstraat de Walvis in Sliedrecht werd begin dit jaar ter overname aangeboden. “Voor de jonge startende carwash ondernemer of een ondernemer die wil doorgroeien. Een instapklare vestiging”, luidde de advertentie.

Wasstraat de Walvis in Sliedrecht in de verkoop, deels vanwege personeelstekort

5. (Video) Flinke schade bij The CarWash in Oss na ongeluk

Het bizarre ongeluk bij The CarWash in Oss werd vastgelegd op video. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de schade was enorm. Inmiddels is de carwash na drie maanden sluiting weer open en kan er weer gewassen worden.

(Video) Flinke schade bij The CarWash in Oss na ongeluk

6. CarwashPlus brengt wens in vervulling: twee nieuwe carwashes in aanbouw

Willem en Gert zijn eigenaar van twee CarwashPlus vestigingen in Haarlem en Purmerend. Omdat beide wasstraten al jaren erg goed draaien, zijn ze op zoek gegaan naar nieuwe kansen. De bouw van de twee nieuwe carwashes had de aandacht van menig CarwashPro-lezer.

CarwashPlus brengt wens in vervulling: twee nieuwe carwashes in aanbouw

7. Wasland opent nieuwe carwash met wasboxen in Stadskanaal

Een opvallend plaatje van de nieuwe doe-het-zelf wasboxen van Wasland in Stadskanaal. “Alles zit erop en eraan. En wanneer het donker is, lichten de wasboxen helemaal op”, zei eigenaar Marco Land tegen CarwashPro.

Wasland opent nieuwe carwash met wasboxen in Stadskanaal

8. Overname Autowasserette Van den Hurk door vader en zoon De Wilde

Autowasserette Van den Hurk was begin januari overgenomen en kreeg de naam Carwash Nunspeet Van den Hurk. Deze naam is een eerbetoon aan de oude eigenaar. “Het is hier in Nunspeet en omstreken echt een begrip.”

Overname Autowasserette Van den Hurk door vader en zoon De Wilde

9. Ongeluk in wasstraat Aalsmeer, medewerker raakt gewond

Het was flink schrikken bij Loogman Carwash in Aalsmeer, toen een medewerker op de interieurbaan bekneld kwam te zitten tussen twee auto’s. Het liep goed af; na behandeling in het ziekenhuis mocht de jongen weer naar huis.

Ongeluk in wasstraat Aalsmeer, medewerker raakt gewond

10. Duurzaam concept voor Gooise Carwash: ‘We investeren in de toekomst’

De Gooise Carwash in Blaricum is als nieuwe wasstraat volledig gericht op de toekomst. Lezers waren vooral benieuwd hoe deze ‘carwash 2.0’ is vormgegeven en welke duurzame elementen er zijn toegevoegd.

Gooise Carwash richt zich op de toekomst: ‘Meteen goed doen’

Ook volgend jaar brengt CarwashPro het laatste nieuws op het gebied van autowassen. Van wasinstallaties tot nieuwe locaties, innovaties, chemie en slimme systemen; alles passeert de revue. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. CarwashPro wenst alle lezers alvast een fijne jaarwisseling en een top wasjaar! 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dit was het meest opvallende nieuws uit de carwashbranche | CarwashPro
Top 10

Dit was het meest opvallende nieuws uit de carwashbranche

Voordat we proosten op 2024, blikt CarwashPro terug op het afgelopen nieuwsjaar. Het was een jaar van (duurzame) innovaties, overnames, nieuwe locaties en feestelijke maar ook spannende momenten in de wasstraat. Welk artikel werd het meest gelezen en wat viel op? Een top 10.

1. Nieuwe Carwash XL in Coevorden valt op: enige wasstraat in omgeving

Carwash XL in Coevorden opende afgelopen zomer de deuren en dat werd massaal gelezen. Omdat er in de omgeving alleen maar rollovers te vinden zijn, is Carwash XL met een kettingbaan uniek in zijn soort. En dat is een bewuste keuze, aldus eigenaar Henk Withaar.

Nieuwe Carwash XL in Coevorden valt op: enige wasstraat in omgeving

2. Halloween komt weer tot leven in de wasstraat: ‘Dare to wash your car?’

Ook dit jaar kwam Halloween weer tot leven in de wasstraat. De eerste carwashes kondigden begin oktober de feestdag al aan op social media. En daar waren onze lezers erg benieuwd naar.

Halloween komt weer tot leven in de wasstraat: ‘Dare to wash your car?’

3. Mark de Graaf (BOB) hoopt met komst Tommy’s op ‘autowasverslaving’

De aankondiging dat Tommy’s naar Nederland komt, was opvallend nieuws. Onder leiding van Mark de Graaf van BOB Autowas wordt de eerste Tommy’s Express volgend jaar geopend in Utrecht. Naast een ‘autowasverslaving’ is De Graaf ervan overtuigd dat hij met zijn wasstraten kan bijdragen aan het geluk van mensen. “Daar geloof ik echt in.”

Mark de Graaf (BOB) hoopt met komst Tommy’s op ‘autowasverslaving’

4. Wasstraat de Walvis in Sliedrecht in de verkoop, deels vanwege personeelstekort

Wasstraat de Walvis in Sliedrecht werd begin dit jaar ter overname aangeboden. “Voor de jonge startende carwash ondernemer of een ondernemer die wil doorgroeien. Een instapklare vestiging”, luidde de advertentie.

Wasstraat de Walvis in Sliedrecht in de verkoop, deels vanwege personeelstekort

5. (Video) Flinke schade bij The CarWash in Oss na ongeluk

Het bizarre ongeluk bij The CarWash in Oss werd vastgelegd op video. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de schade was enorm. Inmiddels is de carwash na drie maanden sluiting weer open en kan er weer gewassen worden.

(Video) Flinke schade bij The CarWash in Oss na ongeluk

6. CarwashPlus brengt wens in vervulling: twee nieuwe carwashes in aanbouw

Willem en Gert zijn eigenaar van twee CarwashPlus vestigingen in Haarlem en Purmerend. Omdat beide wasstraten al jaren erg goed draaien, zijn ze op zoek gegaan naar nieuwe kansen. De bouw van de twee nieuwe carwashes had de aandacht van menig CarwashPro-lezer.

CarwashPlus brengt wens in vervulling: twee nieuwe carwashes in aanbouw

7. Wasland opent nieuwe carwash met wasboxen in Stadskanaal

Een opvallend plaatje van de nieuwe doe-het-zelf wasboxen van Wasland in Stadskanaal. “Alles zit erop en eraan. En wanneer het donker is, lichten de wasboxen helemaal op”, zei eigenaar Marco Land tegen CarwashPro.

Wasland opent nieuwe carwash met wasboxen in Stadskanaal

8. Overname Autowasserette Van den Hurk door vader en zoon De Wilde

Autowasserette Van den Hurk was begin januari overgenomen en kreeg de naam Carwash Nunspeet Van den Hurk. Deze naam is een eerbetoon aan de oude eigenaar. “Het is hier in Nunspeet en omstreken echt een begrip.”

Overname Autowasserette Van den Hurk door vader en zoon De Wilde

9. Ongeluk in wasstraat Aalsmeer, medewerker raakt gewond

Het was flink schrikken bij Loogman Carwash in Aalsmeer, toen een medewerker op de interieurbaan bekneld kwam te zitten tussen twee auto’s. Het liep goed af; na behandeling in het ziekenhuis mocht de jongen weer naar huis.

Ongeluk in wasstraat Aalsmeer, medewerker raakt gewond

10. Duurzaam concept voor Gooise Carwash: ‘We investeren in de toekomst’

De Gooise Carwash in Blaricum is als nieuwe wasstraat volledig gericht op de toekomst. Lezers waren vooral benieuwd hoe deze ‘carwash 2.0’ is vormgegeven en welke duurzame elementen er zijn toegevoegd.

Gooise Carwash richt zich op de toekomst: ‘Meteen goed doen’

Ook volgend jaar brengt CarwashPro het laatste nieuws op het gebied van autowassen. Van wasinstallaties tot nieuwe locaties, innovaties, chemie en slimme systemen; alles passeert de revue. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. CarwashPro wenst alle lezers alvast een fijne jaarwisseling en een top wasjaar! 

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.