DiBO NEW 2000 D5 indoor self-carwash geplaatst in Noorse Geithus

In Noorwegen werd recentelijk de DiBO NEW 2000 self-carwash met vrijstaande bedieningstotems (type D5) geplaatst. Inwoners van Geithus beschikken voortaan over een gebruiksvriendelijke was-installatie met intelligente besturing. De installatie werd geplaatst door de Noorse DiBO dealer Holta & Håland, die ook instond voor de realisatie van het gebouw.

De self-carwash van DiBO telt twee indoor wasplaatsen en is voorzien van een afzonderlijke technische ruimte. Hierin worden alle machines, toestellen en de voorraadtanks gemonteerd. De bedieningspanelen zijn gemaakt van inbraakveilig en aanraakgevoelig glas.

Daarnaast is de installatie uitgerust met zeven wasprogramma’s in de vorm van ontvetter, schuim, voorwas, borstelwas, spoelen, hot wax en motorwas. Klanten kunnen er betalen via een contactloos betalingssysteem dat werkt met Near Field Communication (NFC).

Het Noorse Geithus is een DiBO NEW 2000 D5 indoor self-carwash rijker.

Betaalmogelijkheden

De bedieningspanelen van de NEW 2000 hebben een moderne uitstraling en beschikken over een betaalsysteem waarmee contactloos afgerekend kan worden. Zo kunnen er betaaltransacties via de smartphone plaatsvinden. Wanneer de betaling is goedgekeurd, verschijnt de wastijd op het scherm en kan de klant aan de slag.

Dankzij deze betaalmogelijkheden kan er snel en veilig afgerekend worden. Misschien wel het grootste voordeel is dat er niet meer met contant geld gewerkt hoeft te worden. Daarvoor hoeft dus geen opslagplaats meer voorzien te worden. De betalingen kunnen bovendien direct en overzichtelijk bijgehouden worden.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DiBO NEW 2000 D5 indoor self-carwash geplaatst in Noorse Geithus | CarwashPro

DiBO NEW 2000 D5 indoor self-carwash geplaatst in Noorse Geithus

In Noorwegen werd recentelijk de DiBO NEW 2000 self-carwash met vrijstaande bedieningstotems (type D5) geplaatst. Inwoners van Geithus beschikken voortaan over een gebruiksvriendelijke was-installatie met intelligente besturing. De installatie werd geplaatst door de Noorse DiBO dealer Holta & Håland, die ook instond voor de realisatie van het gebouw.

De self-carwash van DiBO telt twee indoor wasplaatsen en is voorzien van een afzonderlijke technische ruimte. Hierin worden alle machines, toestellen en de voorraadtanks gemonteerd. De bedieningspanelen zijn gemaakt van inbraakveilig en aanraakgevoelig glas.

Daarnaast is de installatie uitgerust met zeven wasprogramma’s in de vorm van ontvetter, schuim, voorwas, borstelwas, spoelen, hot wax en motorwas. Klanten kunnen er betalen via een contactloos betalingssysteem dat werkt met Near Field Communication (NFC).

Het Noorse Geithus is een DiBO NEW 2000 D5 indoor self-carwash rijker.

Betaalmogelijkheden

De bedieningspanelen van de NEW 2000 hebben een moderne uitstraling en beschikken over een betaalsysteem waarmee contactloos afgerekend kan worden. Zo kunnen er betaaltransacties via de smartphone plaatsvinden. Wanneer de betaling is goedgekeurd, verschijnt de wastijd op het scherm en kan de klant aan de slag.

Dankzij deze betaalmogelijkheden kan er snel en veilig afgerekend worden. Misschien wel het grootste voordeel is dat er niet meer met contant geld gewerkt hoeft te worden. Daarvoor hoeft dus geen opslagplaats meer voorzien te worden. De betalingen kunnen bovendien direct en overzichtelijk bijgehouden worden.

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.