Caramba komt met RVS-wandhouder voor technische ruimte carwash

Waar laat je de veiligheidsartikelen zoals oogspoelmiddel, chemiebestendige handschoenen en een veiligheidsbril in de technische ruimte van een carwash? Caramba Nederland heeft hier sinds kort een luxe RVS wandhouder (met inhoud) voor in het assortiment. 

Het zogeheten safety pakket van Caramba Nederland bestaat uit: een veiligheidsbril, 200 ml oogspoelmiddel,  chemiebestendige pvc-handschoenen en een handige can-opener. Het pakket is bedoeld om er voor te zorgen dat carwashmedewerkers altijd de juiste bescherming binnen handbereik hebben, zodat het bedrijf voldoet aan de wettelijke arbeidsvoorschriften.

Caramba is een toonaangevende fabrikant van chemische speciale producten voor reinigingsprocessen en voor de behandeling, modificatie en bescherming van materiaaloppervlakken. Het bedrijf heeft drie productie- en ontwikkelingslocaties in Duitsland en biedt maatwerkoplossingen voor autofabrikanten, carwashes, industriële dienstverleners, logistieke bedrijven en industriële producenten van metalen, glazen en kunststof onderdelen. Het bedrijf heeft ongeveer 1.000 mensen in dienst in acht Europese landen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Caramba komt met RVS-wandhouder voor technische ruimte carwash | CarwashPro

Caramba komt met RVS-wandhouder voor technische ruimte carwash

Waar laat je de veiligheidsartikelen zoals oogspoelmiddel, chemiebestendige handschoenen en een veiligheidsbril in de technische ruimte van een carwash? Caramba Nederland heeft hier sinds kort een luxe RVS wandhouder (met inhoud) voor in het assortiment. 

Het zogeheten safety pakket van Caramba Nederland bestaat uit: een veiligheidsbril, 200 ml oogspoelmiddel,  chemiebestendige pvc-handschoenen en een handige can-opener. Het pakket is bedoeld om er voor te zorgen dat carwashmedewerkers altijd de juiste bescherming binnen handbereik hebben, zodat het bedrijf voldoet aan de wettelijke arbeidsvoorschriften.

Caramba is een toonaangevende fabrikant van chemische speciale producten voor reinigingsprocessen en voor de behandeling, modificatie en bescherming van materiaaloppervlakken. Het bedrijf heeft drie productie- en ontwikkelingslocaties in Duitsland en biedt maatwerkoplossingen voor autofabrikanten, carwashes, industriële dienstverleners, logistieke bedrijven en industriële producenten van metalen, glazen en kunststof onderdelen. Het bedrijf heeft ongeveer 1.000 mensen in dienst in acht Europese landen.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.