Kenotek komt met geurend paars schuim voor de wasbox

Om extra beleving te creëren in de wasbox van een carwash komt Kenotek met dik schuim in een felle paarse tint. De kleur verdwijnt als het schuim wordt weggespoeld. De Vlaamse chemieleverancier belooft dat er geen kleurresidu achterblijft op de vloer of het voertuig.

Met het gekleurde schuim wat zich in een dikke laag op het voertuig vormt, wil Kenotek extra beleving creëren in de wasbox. Het zogeheten Active Sensation Foam werkt met kleur en een aangename, zoete geur. Het schuim is een alkalisch reinigingsmiddel, specifiek bedoeld voor in de wasboxen van carwashes. De pH-waarde is ongeveer 11. Het kan worden aangebracht met een schuimlans, als spray of met een hogedruk installatie.

Lees ook: 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kenotek komt met geurend paars schuim voor de wasbox | CarwashPro

Kenotek komt met geurend paars schuim voor de wasbox

Om extra beleving te creëren in de wasbox van een carwash komt Kenotek met dik schuim in een felle paarse tint. De kleur verdwijnt als het schuim wordt weggespoeld. De Vlaamse chemieleverancier belooft dat er geen kleurresidu achterblijft op de vloer of het voertuig.

Met het gekleurde schuim wat zich in een dikke laag op het voertuig vormt, wil Kenotek extra beleving creëren in de wasbox. Het zogeheten Active Sensation Foam werkt met kleur en een aangename, zoete geur. Het schuim is een alkalisch reinigingsmiddel, specifiek bedoeld voor in de wasboxen van carwashes. De pH-waarde is ongeveer 11. Het kan worden aangebracht met een schuimlans, als spray of met een hogedruk installatie.

Lees ook: 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.