Airffect 2.0

Airffect gelooft niet in een breed assortiment

Foto: Airffect

Van de Airffect zelfbedieningsdroger voor wasboxen verscheen onlangs de tweede modelgeneratie op de markt. Er zijn enkele verbeteringen doorgevoerd aan onder meer het betaalsysteem en de verlichting. Een uitbreiding van het assortiment past niet in de plannen van het Oostenrijkse bedrijf. 

De vraag naar zelfbedieningsdrogers blijft volgens Airffect groot, maar leveringsachterstanden heeft het bedrijf tot nu toe kunnen voorkomen. Dit ondanks de aanhoudende leveringsproblemen in de industrie. Airffect verwacht de volgende productiebatch eind februari, begin maart te kunnen leveren.

“Momenteel hebben we geen last van vertragingen. Onze planning voor de productie van onze apparaten is een proces van lange adem. We betrekken de grondstoffen en componenten van de Airffect van Duitse en Oostenrijkse zakenpartners en dankzij een goede planning blijven leveringsproblemen ons tot nu toe bespaard”, legt Andreas Pasching, directeur van Airffect, uit.

Meer verbeteringen

Nu het product een aantal jaren op de markt is, ligt een uitbreiding van het Airffect-productassortiment in de lijn der verwachting, maar volgens Pasching is dat absoluut niet de bedoeling. “We hebben jaren gestoken in de ontwikkeling en het marktrijp maken van onze zelfbedieningsdroger Airffect. We gaan geen uitgeklede varianten ontwikkelen en een premium-versie is ook niet mogelijk, omdat elk detail is ontwikkeld en geproduceerd om de perfecte droog- en bedrijfskwaliteit bij zelfbedieningsdroging te bereiken. De Airffect zelfbedieningsdroger is het highlight-product omdat het niet anders kan. De benodigde luchtsnelheid en het enorm hoge luchtvolume vragen om een ​​zeer hoog afwerkingsniveau. We blijven ons toestel echter doorontwikkelen als we in de praktijk vaststellen dat er nog optimalisatie nodig is.”

De huidige Airffect-batch is op enkele details gewijzigd. Door de positie van de betaalmodule met de elektronische muntchecker te veranderen, bleek het voor de bediener nog makkelijker te zijn om de muntcassette leeg te maken. Een nieuwe NFC-betaalmodule is momenteel optioneel verkrijgbaar. Klanten kunnen hun zelfbedieningsdroging nu betalen met een creditcard, bankpas, Google Pay en Apple Pay. “In onze ervaring zorgt de NFC-module voor een omzetstijging van 17 tot 22 procent, terwijl de facturering ook vereenvoudigd en duidelijker wordt”, meldt Pasching op basis van de feedback van klanten. Ook waren er kleine optische veranderingen, want met verbeterde LED-strips trekt de verlichting ook in het donker meer aandacht.

Sterke vraag in de markt

De vraag naar de huidige batch van de Airffect is groot en momenteel zijn alleen de resterende voorraden beschikbaar voor levering eind februari en begin maart. “We krijgen steeds vragen van carwash-exploitanten, die op hun beurt door hun klanten zijn benaderd over de Airffect. De zelfbedieningsdroger groeit in populariteit en vindt steeds meer enthousiaste gebruikers in zelfbedieningswasstraten die eindelijk een droog voertuig hebben zonder de oppervlakken met een doek te hoeven afvegen.”

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Airffect gelooft niet in een breed assortiment | CarwashPro
Airffect 2.0

Airffect gelooft niet in een breed assortiment

Foto: Airffect

Van de Airffect zelfbedieningsdroger voor wasboxen verscheen onlangs de tweede modelgeneratie op de markt. Er zijn enkele verbeteringen doorgevoerd aan onder meer het betaalsysteem en de verlichting. Een uitbreiding van het assortiment past niet in de plannen van het Oostenrijkse bedrijf. 

De vraag naar zelfbedieningsdrogers blijft volgens Airffect groot, maar leveringsachterstanden heeft het bedrijf tot nu toe kunnen voorkomen. Dit ondanks de aanhoudende leveringsproblemen in de industrie. Airffect verwacht de volgende productiebatch eind februari, begin maart te kunnen leveren.

“Momenteel hebben we geen last van vertragingen. Onze planning voor de productie van onze apparaten is een proces van lange adem. We betrekken de grondstoffen en componenten van de Airffect van Duitse en Oostenrijkse zakenpartners en dankzij een goede planning blijven leveringsproblemen ons tot nu toe bespaard”, legt Andreas Pasching, directeur van Airffect, uit.

Meer verbeteringen

Nu het product een aantal jaren op de markt is, ligt een uitbreiding van het Airffect-productassortiment in de lijn der verwachting, maar volgens Pasching is dat absoluut niet de bedoeling. “We hebben jaren gestoken in de ontwikkeling en het marktrijp maken van onze zelfbedieningsdroger Airffect. We gaan geen uitgeklede varianten ontwikkelen en een premium-versie is ook niet mogelijk, omdat elk detail is ontwikkeld en geproduceerd om de perfecte droog- en bedrijfskwaliteit bij zelfbedieningsdroging te bereiken. De Airffect zelfbedieningsdroger is het highlight-product omdat het niet anders kan. De benodigde luchtsnelheid en het enorm hoge luchtvolume vragen om een ​​zeer hoog afwerkingsniveau. We blijven ons toestel echter doorontwikkelen als we in de praktijk vaststellen dat er nog optimalisatie nodig is.”

De huidige Airffect-batch is op enkele details gewijzigd. Door de positie van de betaalmodule met de elektronische muntchecker te veranderen, bleek het voor de bediener nog makkelijker te zijn om de muntcassette leeg te maken. Een nieuwe NFC-betaalmodule is momenteel optioneel verkrijgbaar. Klanten kunnen hun zelfbedieningsdroging nu betalen met een creditcard, bankpas, Google Pay en Apple Pay. “In onze ervaring zorgt de NFC-module voor een omzetstijging van 17 tot 22 procent, terwijl de facturering ook vereenvoudigd en duidelijker wordt”, meldt Pasching op basis van de feedback van klanten. Ook waren er kleine optische veranderingen, want met verbeterde LED-strips trekt de verlichting ook in het donker meer aandacht.

Sterke vraag in de markt

De vraag naar de huidige batch van de Airffect is groot en momenteel zijn alleen de resterende voorraden beschikbaar voor levering eind februari en begin maart. “We krijgen steeds vragen van carwash-exploitanten, die op hun beurt door hun klanten zijn benaderd over de Airffect. De zelfbedieningsdroger groeit in populariteit en vindt steeds meer enthousiaste gebruikers in zelfbedieningswasstraten die eindelijk een droog voertuig hebben zonder de oppervlakken met een doek te hoeven afvegen.”

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.