Big brother loogman

Nieuw camerasysteem filtert op kenteken, merk en andere kenmerken

foto: Big Brother International

Big Brother International voorzag Loogman Carwash Amsterdam afgelopen week van een update. Het bestaande camera platform is vervangen door een nieuw systeem en uitgebreid met een speciale carwashmodule.
Alle camera’s bij Loogman zijn nu gekoppeld aan het PumpWatch platform van Big Brother International. Daarnaast is dit platform uitgebreid met de Carwash module waardoor de juiste beelden direct kunnen worden gezocht aan de hand van de gelezen kentekens. Dit levert volgens Big Brother een aanzienlijke tijdwinst op bij het vinden van het juiste beeld.

Pakketje

De Carwash module koppelt het carwashsysteem aan PumpWatch. Dit betekent dat alle camerabeelden die horen bij een wasbeurt, als pakketje worden opgeslagen. Via de filter- en zoekmogelijkheden in PumpWatch hebben de carwash-exploitant en zijn medewerkers direct toegang tot de juiste beelden van de wasbeurt. Zoeken kan door het kenteken van de auto in te voeren en in combinatie met de Car+ module kan dit ook op automerk, model of kleur. Schadegevallen en klachten zijn zo snel op te lossen.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuw camerasysteem filtert op kenteken, merk en andere kenmerken | CarwashPro
Big brother loogman

Nieuw camerasysteem filtert op kenteken, merk en andere kenmerken

foto: Big Brother International

Big Brother International voorzag Loogman Carwash Amsterdam afgelopen week van een update. Het bestaande camera platform is vervangen door een nieuw systeem en uitgebreid met een speciale carwashmodule.
Alle camera’s bij Loogman zijn nu gekoppeld aan het PumpWatch platform van Big Brother International. Daarnaast is dit platform uitgebreid met de Carwash module waardoor de juiste beelden direct kunnen worden gezocht aan de hand van de gelezen kentekens. Dit levert volgens Big Brother een aanzienlijke tijdwinst op bij het vinden van het juiste beeld.

Pakketje

De Carwash module koppelt het carwashsysteem aan PumpWatch. Dit betekent dat alle camerabeelden die horen bij een wasbeurt, als pakketje worden opgeslagen. Via de filter- en zoekmogelijkheden in PumpWatch hebben de carwash-exploitant en zijn medewerkers direct toegang tot de juiste beelden van de wasbeurt. Zoeken kan door het kenteken van de auto in te voeren en in combinatie met de Car+ module kan dit ook op automerk, model of kleur. Schadegevallen en klachten zijn zo snel op te lossen.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.