Kärcher presenteert nieuwe wastechnologie op UNITI expo 2022

Kärcher neemt in mei twee innovaties mee naar de grootste vakbeurs voor de tank- en wasbranche, de UNITI expo in Stuttgart. Het gaat onder meer om een nieuwe rollover en ruimtebesparende techniek voor wasboxen.

De nieuwe rollover wordt door fabrikant Kärcher omschreven als een instapmodel en zou bijzonder robuust en zuinig zijn. Ook wordt de nieuwe, ruimtebesparende zelfbedieningswasplaats SB OB gepresenteerd. Dankzij een beperkt aantal programma-opties kan op een zeer klein oppervlak een complete wasbeurt van de auto worden uitgevoerd. CarwashPro berichtte al over deze nieuwe techniek.

Andere producten

Kärcher zal ook zijn uitbreiding van het wasassortiment voor wasboxen presenteren op UNITI expo 2022. De in de zomer van 2021 door CarwashPro.de gepresenteerde nieuwe powerfoamlans en het bijbehorende powerfoam voor wasboxen zijn volgens de fabrikant zeer effectief tegen insectenresten.

Omdat digitaal betaalverkeer in autowasstraten sinds vorig jaar een grote vlucht heeft genomen, presenteert Kärcher zijn oplossing op dit gebied met het cloudgebased systeem ‘Charlie’, dat zowel in het wagenparkbeheer met ‘Charlie Fleet’ als in digitale betaling met ‘Charlie Pay’. Naast contante betaling ontvangen exploitanten via digitale toegang op afstand waardevolle gegevens over wasaantallen en verkopen en kunnen ze ook belangrijke systeemparameters online instellen.

UNITI expo 2022

De vakbeurs UNITI expo 2022 vindt plaats in Stuttgart van 17 tot 19 mei. Kärcher staat in hal 1 op stand 1J 60.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kärcher presenteert nieuwe wastechnologie op UNITI expo 2022 | CarwashPro

Kärcher presenteert nieuwe wastechnologie op UNITI expo 2022

Kärcher neemt in mei twee innovaties mee naar de grootste vakbeurs voor de tank- en wasbranche, de UNITI expo in Stuttgart. Het gaat onder meer om een nieuwe rollover en ruimtebesparende techniek voor wasboxen.

De nieuwe rollover wordt door fabrikant Kärcher omschreven als een instapmodel en zou bijzonder robuust en zuinig zijn. Ook wordt de nieuwe, ruimtebesparende zelfbedieningswasplaats SB OB gepresenteerd. Dankzij een beperkt aantal programma-opties kan op een zeer klein oppervlak een complete wasbeurt van de auto worden uitgevoerd. CarwashPro berichtte al over deze nieuwe techniek.

Andere producten

Kärcher zal ook zijn uitbreiding van het wasassortiment voor wasboxen presenteren op UNITI expo 2022. De in de zomer van 2021 door CarwashPro.de gepresenteerde nieuwe powerfoamlans en het bijbehorende powerfoam voor wasboxen zijn volgens de fabrikant zeer effectief tegen insectenresten.

Omdat digitaal betaalverkeer in autowasstraten sinds vorig jaar een grote vlucht heeft genomen, presenteert Kärcher zijn oplossing op dit gebied met het cloudgebased systeem ‘Charlie’, dat zowel in het wagenparkbeheer met ‘Charlie Fleet’ als in digitale betaling met ‘Charlie Pay’. Naast contante betaling ontvangen exploitanten via digitale toegang op afstand waardevolle gegevens over wasaantallen en verkopen en kunnen ze ook belangrijke systeemparameters online instellen.

UNITI expo 2022

De vakbeurs UNITI expo 2022 vindt plaats in Stuttgart van 17 tot 19 mei. Kärcher staat in hal 1 op stand 1J 60.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.