Ergox stofzuiger

Ergox ontwikkelt energiezuinig stofzuigsysteem

foto: ergox oirschot

[ADVERTORIAL] Al sinds de ontwikkeling van het centraal stofzuigsysteem laat Ergox zich leiden door duurzaamheid en het besparen van energie. Dit met het uitgangspunt van economisch een korte Return of Investment (ROI).

Vandaag de dag wordt iedereen geconfronteerd met een hoge energierekening en de urgentie minder het milieu te belasten neemt toe. Ergox heeft het centraal stofzuigsysteem energiezuinig gemaakt, duurzaam en daarbij kosten besparend. Wat een vooruitziende blik is geweest, in het daglicht van de actualiteit. Een stofzuigslang welke in gebruik wordt genomen verbruikt +/- 1,8Kw tijdens gebruik. Een stofzuigslang welke niet in gebruik is verbruikt niets aan energie. Het systeem wordt aangestuurd middels een sensor en via de PLC wordt de frequentieregelaar aangestuurd om de turbine het juiste gevraagde vacuümvermogen te laten leveren.

Geld besparen

Als u op dit moment uw energierekening bekijkt, begrijpt u dat met het Ergox centraal stofzuigsysteem erg veel geld valt te besparen. Zeker in vergelijking tot de stand-alone stofzuigers en andere centrale stofzuigsystemen welke worden aangeboden. De meeste met een groot vermogenturbine en die continue draait. Energie verslinden is dan wat er gebeurt, voor u een hoge energie rekening en het is niet duurzaam.

Inmiddels genieten over de gehele wereld vele carwashes van het Ergox stofzuigsysteem. Bent u de volgende? Wilt u meer informatie? Bezoek dan de website www.ergox.com en neem contact op om een afspraak te maken. Tijdens het bezoek wordt aan u het systeem uitgelegd en ontdekt u snel welke besparingen er voor u te behalen zijn. Daarna biedt u stofzuigcomfort voor uw klanten met het energiezuinige Ergox centrale stofzuigsysteem.

Lees ook:

Ergox

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ergox ontwikkelt energiezuinig stofzuigsysteem | CarwashPro
Ergox stofzuiger

Ergox ontwikkelt energiezuinig stofzuigsysteem

foto: ergox oirschot

[ADVERTORIAL] Al sinds de ontwikkeling van het centraal stofzuigsysteem laat Ergox zich leiden door duurzaamheid en het besparen van energie. Dit met het uitgangspunt van economisch een korte Return of Investment (ROI).

Vandaag de dag wordt iedereen geconfronteerd met een hoge energierekening en de urgentie minder het milieu te belasten neemt toe. Ergox heeft het centraal stofzuigsysteem energiezuinig gemaakt, duurzaam en daarbij kosten besparend. Wat een vooruitziende blik is geweest, in het daglicht van de actualiteit. Een stofzuigslang welke in gebruik wordt genomen verbruikt +/- 1,8Kw tijdens gebruik. Een stofzuigslang welke niet in gebruik is verbruikt niets aan energie. Het systeem wordt aangestuurd middels een sensor en via de PLC wordt de frequentieregelaar aangestuurd om de turbine het juiste gevraagde vacuümvermogen te laten leveren.

Geld besparen

Als u op dit moment uw energierekening bekijkt, begrijpt u dat met het Ergox centraal stofzuigsysteem erg veel geld valt te besparen. Zeker in vergelijking tot de stand-alone stofzuigers en andere centrale stofzuigsystemen welke worden aangeboden. De meeste met een groot vermogenturbine en die continue draait. Energie verslinden is dan wat er gebeurt, voor u een hoge energie rekening en het is niet duurzaam.

Inmiddels genieten over de gehele wereld vele carwashes van het Ergox stofzuigsysteem. Bent u de volgende? Wilt u meer informatie? Bezoek dan de website www.ergox.com en neem contact op om een afspraak te maken. Tijdens het bezoek wordt aan u het systeem uitgelegd en ontdekt u snel welke besparingen er voor u te behalen zijn. Daarna biedt u stofzuigcomfort voor uw klanten met het energiezuinige Ergox centrale stofzuigsysteem.

Lees ook:

Ergox

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.