Uniti Expo 2022 trekt 16.000 bezoekers

Vakbeurzen en professionele bijkomsten staan weer volop in de belangstelling. Dat blijkt uit de bezoekcijfers van de Uniti Expo 2022, die afgelopen week plaatsvond in Stuttgart. Volgens de organisatie kwamen er ruim 16.000 mensen op het evenement af en daarmee is het niveau van voor corona weer bereikt.

Na een pauze van vier jaar konden de tankstation- en carwashbranche elkaar weer ontmoeten op de beurs in Stuttgart. Uit de nu gepubliceerde cijfers blijkt dat er meer dan 16.000 bezoekers waren te gast op de Europese vakbeurs UNITI expo 2022 in Stuttgart van 17 tot 19 mei. De 431 exposanten kwamen uit 37 landen en boden daarmee een internationaal beeld van brancheoplossingen, producten en innovaties.

In drie hallen waren de thema’s Shop & Convenience, Petroleum Companies & Petroleum Trade en Carwash en Carcare te zien. Die laatste strekte zich uit van hal 1 tot een groot deel van hal 3. Tal van bekende exposanten, leveranciers en start-ups presenteerden zich hier. Of het nu gaat om complete autowasstraten, zelfbedieningswasstraten, betaalsystemen, stofzuigers, borstels, waschemicaliën of duurzame waswaterbehandeling, bezoekers vonden alles wat nodig is voor professioneel autowassen.

Corona-pauze

“De sfeer op UNITI expo 2022 was overweldigend!” Zo vat Elmar Kühn, directeur van UNITI-Kraftstoff GmbH, organisator van UNITI expo, zijn indrukken samen. “Het was duidelijk te zien dat de exposanten en vakbezoekers reikhalzend uitkeken naar deze netwerkmogelijkheid na de lange Corona-pauze. Dit werd ons meer dan eens bevestigd in tal van gesprekken.” Last but not least droegen het legendarische UNITI expo netwerkevenement op de eerste beursavond en talrijke standfeesten voor de exposanten bij aan de goede sfeer.

“Afgezien van de daling van het aantal bezoekers uit Rusland, Wit-Rusland en Oekraïne en de afwezigheid van deelnemers uit de gebieden met corona-beperkingen, zoals China en Zuid-Korea, hebben we het aantal bezoekers uit alle delen van de wereld op het hoge niveau van de laatste beurs in 2018 kunnen houden. In sommige regio’s, zoals Latijns-Amerika, hebben we zelfs een aanzienlijke groei geboekt”, zegt Bruno Boroewitsch, algemeen directeur van com-a-tec GmbH, die verantwoordelijk is voor de organisatie en marketing van de beurs.

CarwashPro Forum

Waar Uniti Expo 2022 vooral gericht is op de bouw en ontwikkeling van succesvolle autowasstraten en tankstations, staat het volgende branche-evenement: het CarwashPro Forum (Keulen 27 en 28 september 2022) in het teken van een meer verdieping. Samen met vertegenwoordigers van de branche en experts op drie geselecteerde vakgebieden kunnen bezoekers alles te weten komen over de verschillende facetten van digitalisering in de autowasbranche, schadebeheersing en duurzaamheid. Let op: de voertaal tijdens dit evenement is Duits!

Kijk hier voor meer informatie, aanmelding en Early bird-tarieven. 

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Uniti Expo 2022 trekt 16.000 bezoekers | CarwashPro

Uniti Expo 2022 trekt 16.000 bezoekers

Vakbeurzen en professionele bijkomsten staan weer volop in de belangstelling. Dat blijkt uit de bezoekcijfers van de Uniti Expo 2022, die afgelopen week plaatsvond in Stuttgart. Volgens de organisatie kwamen er ruim 16.000 mensen op het evenement af en daarmee is het niveau van voor corona weer bereikt.

Na een pauze van vier jaar konden de tankstation- en carwashbranche elkaar weer ontmoeten op de beurs in Stuttgart. Uit de nu gepubliceerde cijfers blijkt dat er meer dan 16.000 bezoekers waren te gast op de Europese vakbeurs UNITI expo 2022 in Stuttgart van 17 tot 19 mei. De 431 exposanten kwamen uit 37 landen en boden daarmee een internationaal beeld van brancheoplossingen, producten en innovaties.

In drie hallen waren de thema’s Shop & Convenience, Petroleum Companies & Petroleum Trade en Carwash en Carcare te zien. Die laatste strekte zich uit van hal 1 tot een groot deel van hal 3. Tal van bekende exposanten, leveranciers en start-ups presenteerden zich hier. Of het nu gaat om complete autowasstraten, zelfbedieningswasstraten, betaalsystemen, stofzuigers, borstels, waschemicaliën of duurzame waswaterbehandeling, bezoekers vonden alles wat nodig is voor professioneel autowassen.

Corona-pauze

“De sfeer op UNITI expo 2022 was overweldigend!” Zo vat Elmar Kühn, directeur van UNITI-Kraftstoff GmbH, organisator van UNITI expo, zijn indrukken samen. “Het was duidelijk te zien dat de exposanten en vakbezoekers reikhalzend uitkeken naar deze netwerkmogelijkheid na de lange Corona-pauze. Dit werd ons meer dan eens bevestigd in tal van gesprekken.” Last but not least droegen het legendarische UNITI expo netwerkevenement op de eerste beursavond en talrijke standfeesten voor de exposanten bij aan de goede sfeer.

“Afgezien van de daling van het aantal bezoekers uit Rusland, Wit-Rusland en Oekraïne en de afwezigheid van deelnemers uit de gebieden met corona-beperkingen, zoals China en Zuid-Korea, hebben we het aantal bezoekers uit alle delen van de wereld op het hoge niveau van de laatste beurs in 2018 kunnen houden. In sommige regio’s, zoals Latijns-Amerika, hebben we zelfs een aanzienlijke groei geboekt”, zegt Bruno Boroewitsch, algemeen directeur van com-a-tec GmbH, die verantwoordelijk is voor de organisatie en marketing van de beurs.

CarwashPro Forum

Waar Uniti Expo 2022 vooral gericht is op de bouw en ontwikkeling van succesvolle autowasstraten en tankstations, staat het volgende branche-evenement: het CarwashPro Forum (Keulen 27 en 28 september 2022) in het teken van een meer verdieping. Samen met vertegenwoordigers van de branche en experts op drie geselecteerde vakgebieden kunnen bezoekers alles te weten komen over de verschillende facetten van digitalisering in de autowasbranche, schadebeheersing en duurzaamheid. Let op: de voertaal tijdens dit evenement is Duits!

Kijk hier voor meer informatie, aanmelding en Early bird-tarieven. 

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.