Washal bij Berkman-station in Voorburg krijgt opknapbeurt 

Foto: Mesa Coatings

De voorwas en de washal bij het Berkman-tankstation in Voorburg zijn onlangs voorzien van nieuwe vloeren. Door het MesaFast Heavy Duty vloersysteem van Mesa Coatings heeft de wasgelegenheid een nieuwe uitstraling gekregen en is de veiligheid voor klanten vergroot.

In zowel de voorwas als de washal lag voorheen een betonvloer. Met name in de washal was de vloer door intensief gebruik aangetast. “Na het schuren van de vloer moesten we een extra tussenlaag aanbrengen om deze ruwe ondergrond te kunnen overbruggen”, vertelt Kim Wouters van Mesa Coatings. In de voorwas was deze extra tussenlaag niet nodig.

Door het daarna aanbrengen van het MesaFast vloersysteem beschikt het station weer over vloeistofdichte, chemisch bestendige en mechanisch belastbare vloeren in de wasgelegenheid. “Door de antislip afwerking is deze vloer ook veilig voor klanten om over te lopen terwijl de auto wordt gewassen.”

Vloer en plinten

Naast de vloeren werden ook de plinten meegenomen in de nieuwe coating. In het geval van de voorwas ging het om 46 vierkante meter aan vloer en 6 meter plint. De washal bestond uit 57 vierkante meter vloer en 22 meter plint. “We hebben hier onze standaardkleur 302 aangebracht. Dat is een zwarte vloer met een blauwe spikkel.”

Berkman Energie Service en Mesa Coatings hebben eerder samen projecten uitgevoerd. “Deze kleur brengen wij in elke washal of bij elk project van Berkman aan”, aldus Wouters. Ook bij het station in Terheijden, waar Mesa Coatings recent een soortgelijk project uitvoerde, was dit bijvoorbeeld het geval.


De nieuwe vloer tijdens de werkzaamheden. Foto: Mesa Coatings

Lees ook:

Mesa Coatings

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Washal bij Berkman-station in Voorburg krijgt opknapbeurt | CarwashPro

Washal bij Berkman-station in Voorburg krijgt opknapbeurt 

Foto: Mesa Coatings

De voorwas en de washal bij het Berkman-tankstation in Voorburg zijn onlangs voorzien van nieuwe vloeren. Door het MesaFast Heavy Duty vloersysteem van Mesa Coatings heeft de wasgelegenheid een nieuwe uitstraling gekregen en is de veiligheid voor klanten vergroot.

In zowel de voorwas als de washal lag voorheen een betonvloer. Met name in de washal was de vloer door intensief gebruik aangetast. “Na het schuren van de vloer moesten we een extra tussenlaag aanbrengen om deze ruwe ondergrond te kunnen overbruggen”, vertelt Kim Wouters van Mesa Coatings. In de voorwas was deze extra tussenlaag niet nodig.

Door het daarna aanbrengen van het MesaFast vloersysteem beschikt het station weer over vloeistofdichte, chemisch bestendige en mechanisch belastbare vloeren in de wasgelegenheid. “Door de antislip afwerking is deze vloer ook veilig voor klanten om over te lopen terwijl de auto wordt gewassen.”

Vloer en plinten

Naast de vloeren werden ook de plinten meegenomen in de nieuwe coating. In het geval van de voorwas ging het om 46 vierkante meter aan vloer en 6 meter plint. De washal bestond uit 57 vierkante meter vloer en 22 meter plint. “We hebben hier onze standaardkleur 302 aangebracht. Dat is een zwarte vloer met een blauwe spikkel.”

Berkman Energie Service en Mesa Coatings hebben eerder samen projecten uitgevoerd. “Deze kleur brengen wij in elke washal of bij elk project van Berkman aan”, aldus Wouters. Ook bij het station in Terheijden, waar Mesa Coatings recent een soortgelijk project uitvoerde, was dit bijvoorbeeld het geval.


De nieuwe vloer tijdens de werkzaamheden. Foto: Mesa Coatings

Lees ook:

Mesa Coatings

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.