Profextru ontwikkelt Excellent Panel

Profextru zet met Excellent Panel eerste stappen in carwashsector

Profextru ontwikkelt Excellent Panel

Profextru heeft Excellent Panel gelanceerd: een nieuwe range panelen die bij moeten dragen aan een betere carwash beleving. Met deze lancering doet Profextru zijn intrede binnen de truck- en carwashsector. Burgemeester van Hardenberg Maarten Offinga bezocht deze week Profextru om het nieuwe merk officieel te openen.

De nieuwe range panelen van Excellent Panel zijn volgens Profextru uitermate geschikt voor de nieuwbouw of renovatie van wanden en plafonds in de car- en truckwash. “Excellent Panel onderscheidt zich door haar brede assortiment aan kleuren en lichtdoorlatende uitvoeringen, eventueel voorzien van isolatie.” Alle panelen worden volledig ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek van Profextru in Hardenberg.

Gerecyclede kunststof

Profextru is één van de grotere verwerkers van gerecyclede kunststof in Europa. Aan de basis van de merken van Profextru staat ruim 60 jaar aan ervaring in het ontwikkelen, produceren en wereldwijd leveren van grote kunststofprofielen. “Duurzaam innoveren staat daarbij voorop, op een economisch volhoudbare manier. Vanuit een filosofie die is gericht op circulariteit vervaardigt Profextru producten met een lange levensduur. Deze producten kunnen uiteindelijk opnieuw worden ingezet als grondstof bij nieuwe productie.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Profextru zet met Excellent Panel eerste stappen in carwashsector | CarwashPro
Profextru ontwikkelt Excellent Panel

Profextru zet met Excellent Panel eerste stappen in carwashsector

Profextru ontwikkelt Excellent Panel

Profextru heeft Excellent Panel gelanceerd: een nieuwe range panelen die bij moeten dragen aan een betere carwash beleving. Met deze lancering doet Profextru zijn intrede binnen de truck- en carwashsector. Burgemeester van Hardenberg Maarten Offinga bezocht deze week Profextru om het nieuwe merk officieel te openen.

De nieuwe range panelen van Excellent Panel zijn volgens Profextru uitermate geschikt voor de nieuwbouw of renovatie van wanden en plafonds in de car- en truckwash. “Excellent Panel onderscheidt zich door haar brede assortiment aan kleuren en lichtdoorlatende uitvoeringen, eventueel voorzien van isolatie.” Alle panelen worden volledig ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek van Profextru in Hardenberg.

Gerecyclede kunststof

Profextru is één van de grotere verwerkers van gerecyclede kunststof in Europa. Aan de basis van de merken van Profextru staat ruim 60 jaar aan ervaring in het ontwikkelen, produceren en wereldwijd leveren van grote kunststofprofielen. “Duurzaam innoveren staat daarbij voorop, op een economisch volhoudbare manier. Vanuit een filosofie die is gericht op circulariteit vervaardigt Profextru producten met een lange levensduur. Deze producten kunnen uiteindelijk opnieuw worden ingezet als grondstof bij nieuwe productie.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.