Selfservice platform Connected Molecules wordt SmartNow

Foto: persbericht SmartNow

Connected Molecules, het Nederlandse bedrijf achter het internationale softwareplatform voor selfservice machines, krijgt per 1 juli een nieuwe naam: SmartNow. De nieuwe naam luidt een nieuwe fase in voor het bedrijf, waarin de focus volledig komt te liggen op slimmer maken en datagestuurd management van selfservice machines.

Volgens SmartNow is de afgelopen twee jaar de vraag naar selfservice toegenomen. “Door de corona-pandemie zijn bedrijven meer gaan investeren in contactloos betalen bij hun selfservice apparaten, zodat er minder cash geld aangeraakt hoeft te worden. Daarbij zien we met de huidige personeelstekorten dat selfservice en gebruik van machine-data een uitkomst zijn voor veel bedrijven”, aldus CEO Duke Prins. SmartNow kan onder andere worden toegepast bij het kopen van een kop koffie bij een tankstation of de auto laat wassen bij een wasstraat.

Nieuwe fase

De belangrijkste reden voor de naamswijziging is het feit het bedrijf sinds de oprichting sterk is veranderd van een software pionier naar een internationale speler in de markt voor slimme connectiviteit. Duke: “Je naam veranderen heeft een flinke impact, maar we zijn we ervan overtuigd dat de nieuwe naam beter past bij wie we zijn en wat we dagelijks doen: selfservice machines slim maken.”

Internationale groei

Behalve de naam en de huisstijl verandert er niets: het product, de diensten en het team blijven hetzelfde. Het bedrijf gaat door op de ingeslagen weg van internationale groei en innovatie: “Het doel is om het meest omvattende technologieplatform van Europa te worden op de markt van aan het internet verbonden selfservice machines en dat kan alleen door te blijven anticiperen op de toekomst vanuit een solide basis”, aldus Duke.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Selfservice platform Connected Molecules wordt SmartNow | CarwashPro

Selfservice platform Connected Molecules wordt SmartNow

Foto: persbericht SmartNow

Connected Molecules, het Nederlandse bedrijf achter het internationale softwareplatform voor selfservice machines, krijgt per 1 juli een nieuwe naam: SmartNow. De nieuwe naam luidt een nieuwe fase in voor het bedrijf, waarin de focus volledig komt te liggen op slimmer maken en datagestuurd management van selfservice machines.

Volgens SmartNow is de afgelopen twee jaar de vraag naar selfservice toegenomen. “Door de corona-pandemie zijn bedrijven meer gaan investeren in contactloos betalen bij hun selfservice apparaten, zodat er minder cash geld aangeraakt hoeft te worden. Daarbij zien we met de huidige personeelstekorten dat selfservice en gebruik van machine-data een uitkomst zijn voor veel bedrijven”, aldus CEO Duke Prins. SmartNow kan onder andere worden toegepast bij het kopen van een kop koffie bij een tankstation of de auto laat wassen bij een wasstraat.

Nieuwe fase

De belangrijkste reden voor de naamswijziging is het feit het bedrijf sinds de oprichting sterk is veranderd van een software pionier naar een internationale speler in de markt voor slimme connectiviteit. Duke: “Je naam veranderen heeft een flinke impact, maar we zijn we ervan overtuigd dat de nieuwe naam beter past bij wie we zijn en wat we dagelijks doen: selfservice machines slim maken.”

Internationale groei

Behalve de naam en de huisstijl verandert er niets: het product, de diensten en het team blijven hetzelfde. Het bedrijf gaat door op de ingeslagen weg van internationale groei en innovatie: “Het doel is om het meest omvattende technologieplatform van Europa te worden op de markt van aan het internet verbonden selfservice machines en dat kan alleen door te blijven anticiperen op de toekomst vanuit een solide basis”, aldus Duke.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.