saharastof

Gemeente en ondernemers delen gratis wasbeurten uit in Veghel

Foto: Peter van der Veen Washtec

Autowasbedrijven in en rond Veghel kunnen de komende tijd veel extra klanten verwachten uit een bepaalde straat in de Brabantse plaats. Om omwonenden van een bouwproject te compenseren voor de stofoverlast geven de gemeente en de lokale ondernemersvereniging een autowasbeurt cadeau. 

Het gaat om de bewoners van de Deken van Miertstraat in Veghel. Daar moet een deel van het klooster van de Zusters Franciscanessen wijken voor nieuw appartementencomplex. De sloop van zogeheten zigzag-gebouw en de graafwerkzaamheden die er op volgen leveren veel stof op dat neerdaalt op de auto’s van omwonenden.

Overlast beperken

“Helaas gaat de bouw niet altijd zonder enige overlast gepaard”, vertelt Dirk Lammers, centrummanager in Veghel tegen het Brabants Dagblad. “Maar we proberen de overlast voor bewoners en bezoekers aan het centrum natuurlijk zo veel mogelijk te beperken.” Robert Wallet, voorzitter van de ondernemersvereniging zegt het wel zo gepast te vinden om mensen tegemoet te komen met een ludieke actie. “Daarom bieden we hen een gratis carwash aan.”

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gemeente en ondernemers delen gratis wasbeurten uit in Veghel | CarwashPro
saharastof

Gemeente en ondernemers delen gratis wasbeurten uit in Veghel

Foto: Peter van der Veen Washtec

Autowasbedrijven in en rond Veghel kunnen de komende tijd veel extra klanten verwachten uit een bepaalde straat in de Brabantse plaats. Om omwonenden van een bouwproject te compenseren voor de stofoverlast geven de gemeente en de lokale ondernemersvereniging een autowasbeurt cadeau. 

Het gaat om de bewoners van de Deken van Miertstraat in Veghel. Daar moet een deel van het klooster van de Zusters Franciscanessen wijken voor nieuw appartementencomplex. De sloop van zogeheten zigzag-gebouw en de graafwerkzaamheden die er op volgen leveren veel stof op dat neerdaalt op de auto’s van omwonenden.

Overlast beperken

“Helaas gaat de bouw niet altijd zonder enige overlast gepaard”, vertelt Dirk Lammers, centrummanager in Veghel tegen het Brabants Dagblad. “Maar we proberen de overlast voor bewoners en bezoekers aan het centrum natuurlijk zo veel mogelijk te beperken.” Robert Wallet, voorzitter van de ondernemersvereniging zegt het wel zo gepast te vinden om mensen tegemoet te komen met een ludieke actie. “Daarom bieden we hen een gratis carwash aan.”

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.