M'nex, Istobal, Van Maurik, Geldermalsen

Autobedrijf van Maurik krijgt als eerste nieuwe M’nex 37

De machine staat nog niet eens op tekening, maar Marinus van Maurik van het gelijknamige autobedrijf in Geldermalsen weet het zeker, de M’NEX37 takt-machine met polish programma wordt de perfecte machine voor zijn bedrijf. De nieuwe dubbele rollover krijgt alle moderne opties zoals een polish-programma, het Infinity Mousse schuimgordijn en Multidisk wielborstels. Doordat de functies over twee portalen worden verdeeld, heeft de nieuwe rollover een veel hogere capaciteit dan een traditionele machine.

Het nieuwe concept is door EenzetCarwash speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. “De Nederlandse autowasser is misschien wel de meest kritische carwash klant ter wereld”, aldus Jan van Dillen van EenzetCarwash. “Men is best bereid om een goede prijs voor een autowassing te betalen maar dan moet er wel kwaliteit geboden worden. Met deze nieuwe machine combineren we het beste van 2 werelden. Het takt-concept is al jaren een oplossing voor locaties waar geen plaats is voor een wasstraat, maar waar wel een hogere capaciteitsbehoefte ligt dan met een traditionele rollover geleverd kan worden.” Van Maurik heeft op deze locatie zo’n takt-machine, maar doordat het wasproces is gesplitst in een was- en droogcyclus werd door het bedrijf gezocht naar de mogelijkheid om hier niet alleen een polish-programma mogelijk te maken, maar ook Istobal’s schuimgordijn ‘Infinity Mousse’ te integreren. De oplossing werd gevonden in een tweede set wasborstels op het tweede portaal en nieuwe software.

Optimaal rendement

“Wil je optimaal gebruik maken van een takt-machine, dan is het erg belangrijk dat beide portalen even lang over het wasproces doen. Alleen dan haal je optimaal rendement uit de machines”, aldus van Dillen. Volgens hem hebben de technische mensen de software zo aangepast, dat er niet alleen een bijzonder goede wassing, maar ook nog eens een snelle wassing wordt gerealiseerd.

Marinus van Maurik is blij dat hij de eerste met de machine gaat worden. “We hebben in Geldermalsen al een takt-machine, onze klanten zijn aan het systeem met twee portalen en een roldeur gewend. Met de nieuwe machine kunnen we ze veel meer bieden en zo onze concurrentiepositie verstevigen”, aldus de eigenaar. Hij houdt er bovendien van om met iets unieks te komen. “Toen EenzetCarwash met de T’Wash wasstraat kwam, waren we de eerste in Nederland met onze locatie in Culemborg. Als straks de M’NEX37 in gebruik wordt genomen, zijn we
weer trendsetter”, zegt hij trots.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autobedrijf van Maurik krijgt als eerste nieuwe M’nex 37 | CarwashPro
M'nex, Istobal, Van Maurik, Geldermalsen

Autobedrijf van Maurik krijgt als eerste nieuwe M’nex 37

De machine staat nog niet eens op tekening, maar Marinus van Maurik van het gelijknamige autobedrijf in Geldermalsen weet het zeker, de M’NEX37 takt-machine met polish programma wordt de perfecte machine voor zijn bedrijf. De nieuwe dubbele rollover krijgt alle moderne opties zoals een polish-programma, het Infinity Mousse schuimgordijn en Multidisk wielborstels. Doordat de functies over twee portalen worden verdeeld, heeft de nieuwe rollover een veel hogere capaciteit dan een traditionele machine.

Het nieuwe concept is door EenzetCarwash speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. “De Nederlandse autowasser is misschien wel de meest kritische carwash klant ter wereld”, aldus Jan van Dillen van EenzetCarwash. “Men is best bereid om een goede prijs voor een autowassing te betalen maar dan moet er wel kwaliteit geboden worden. Met deze nieuwe machine combineren we het beste van 2 werelden. Het takt-concept is al jaren een oplossing voor locaties waar geen plaats is voor een wasstraat, maar waar wel een hogere capaciteitsbehoefte ligt dan met een traditionele rollover geleverd kan worden.” Van Maurik heeft op deze locatie zo’n takt-machine, maar doordat het wasproces is gesplitst in een was- en droogcyclus werd door het bedrijf gezocht naar de mogelijkheid om hier niet alleen een polish-programma mogelijk te maken, maar ook Istobal’s schuimgordijn ‘Infinity Mousse’ te integreren. De oplossing werd gevonden in een tweede set wasborstels op het tweede portaal en nieuwe software.

Optimaal rendement

“Wil je optimaal gebruik maken van een takt-machine, dan is het erg belangrijk dat beide portalen even lang over het wasproces doen. Alleen dan haal je optimaal rendement uit de machines”, aldus van Dillen. Volgens hem hebben de technische mensen de software zo aangepast, dat er niet alleen een bijzonder goede wassing, maar ook nog eens een snelle wassing wordt gerealiseerd.

Marinus van Maurik is blij dat hij de eerste met de machine gaat worden. “We hebben in Geldermalsen al een takt-machine, onze klanten zijn aan het systeem met twee portalen en een roldeur gewend. Met de nieuwe machine kunnen we ze veel meer bieden en zo onze concurrentiepositie verstevigen”, aldus de eigenaar. Hij houdt er bovendien van om met iets unieks te komen. “Toen EenzetCarwash met de T’Wash wasstraat kwam, waren we de eerste in Nederland met onze locatie in Culemborg. Als straks de M’NEX37 in gebruik wordt genomen, zijn we
weer trendsetter”, zegt hij trots.

Lees ook:

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.