Winnaar_Winterwasweken2022

54.000 consumenten doen mee aan BOVAG-wasactie

Foto: Bovag

Bij meer dan 100 autowas- en poetsbedrijven in het hele land ontvingen klanten de hele maand januari een kanskaart na een was- of poetsbeurt. Bijna 54.000 kaarten werden verzilverd om kans te maken op een van de 117 prijzen. Doel van de actie is om ook in de winter automobilisten naar de wasstraat te trekken. 

De hoofdprijs, een cheque van 10.000 euro die te besteden is op het occasionplatform van BOVAG, viel bij CarwashPlus in Haarlem. Ozzy Laan uit Haarlem liet er in januari zijn auto wassen en ontving in het kader van de BOVAG WinterWasWeken een kanskaart. Door de unieke code online te verzilveren won Ozzy een cheque van maar 10.000 euro, te besteden aan een auto naar keuze op viaBOVAG.nl. Op 21 februari nam hij zijn prijs in ontvangst bij CarwashPlus.

117 prijzen

Op de foto van links naar rechts: hoofdprijswinnaar Ozzy Laan, Kevin Sargentini van CarwashPlus Haarlem en BOVAG-branchemanager Erik Stern.

In totaal werden 117 prijzen uitgereikt, van tijdschriftabonnementen tot dakkoffers en van weekendjes weg en koptelefoons tot fietsendragers. Naast de cheque van 10.000 euro waren er ook nog vier andere hoofdprijzen te winnen in de vorm van een bungalowweekend voor het hele gezin inclusief entree tot attractiepark Slagharen. Sowieso ontving elke deelnemer na het invullen van zijn code een cadeau in de vorm van hoge korting op diverse dagjes uit. Naast de 117 prijzen die BOVAG beschikbaar stelde, konden de deelnemende BOVAG-autowas- en poetsbedrijven voor hun eigen klanten ook nog een prijzenpakket toevoegen.

Strooizout funest

BOVAG organiseert elk jaar de WinterWasWeken en wijst daarmee op het grote belang van autowassen in de winter. Strooizout en andere viezigheid op de weg kan namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van belangrijke systemen. Het is dan ook cruciaal om ook in de winterperiode de auto schoon te houden. De BOVAG WinterWasWeken werden dit jaar voor de vijfde keer gehouden. De hoofdprijs viel eerder bij autowasbedrijven in Naaldwijk, Apeldoorn, Nieuwegein en Amsterdam.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.