meguiar

Video: Detailen met Meguiar’s

Meguiar’s laat in deze video zien wat de basis van het professioneel poetsen precies is. Een tijdje geleden bezochten we het speciale detailing center om eens te kijken wat er bij detailen allemaal komt kijken. Het blijkt een klusje dat makkelijker gezegd is dan gedaan.

Marcel van der Veen is een halve dag bezig aan het professioneel poetsen van de MG TF. In het Meguiar’s detailingcenter MTEC in Baarn, laat de poetsexpert de fijne kneepjes van het vak zien. Detailen wordt bij steeds meer wasstraten aangeboden, maar dat wil niet zeggen dat het ook altijd goed gebeurt. “Er kan nogal wat misgaan en in veel gevallen worden belangrijke stappen overgeslagen”, zegt hij.

Om de basis te laten zien maakten we deze video:

Lees ook: Meguiar’s: ‘Het zijn de details die het verschil maken’

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Video: Detailen met Meguiar’s | CarwashPro
meguiar

Video: Detailen met Meguiar’s

Meguiar’s laat in deze video zien wat de basis van het professioneel poetsen precies is. Een tijdje geleden bezochten we het speciale detailing center om eens te kijken wat er bij detailen allemaal komt kijken. Het blijkt een klusje dat makkelijker gezegd is dan gedaan.

Marcel van der Veen is een halve dag bezig aan het professioneel poetsen van de MG TF. In het Meguiar’s detailingcenter MTEC in Baarn, laat de poetsexpert de fijne kneepjes van het vak zien. Detailen wordt bij steeds meer wasstraten aangeboden, maar dat wil niet zeggen dat het ook altijd goed gebeurt. “Er kan nogal wat misgaan en in veel gevallen worden belangrijke stappen overgeslagen”, zegt hij.

Om de basis te laten zien maakten we deze video:

Lees ook: Meguiar’s: ‘Het zijn de details die het verschil maken’

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.