HW Finish Carwash kiest voor stofzuigsysteem van Ergox

In de afgelopen week heeft HW Finish Carwash in het Duitse Rodenkirchen het centraal stofzuigsysteem van Ergox laten installeren. Het is een buitenopstelling welke de oude stand alone stofzuigers vervangen. Er is gekozen voor 8 autoplaatsen onder een boogconstructie met zonneschermen.

De constructie is in antraciet uitgevoerd (RAL7016) en geproduceerd door Ergox. Omdat er geen ruimte is in de bestaande technische ruimte heeft men gekozen voor een prefab technische ruimte van Ergox. Hierin is de techniek opgenomen zoals de besturing, het voorfilter, de turbine, de voorafscheider en de muntenkluis waarin de munten worden opgevangen. Deze munten worden vanuit de stofzuigplaats met een vacuümbuis getransporteerd, wel zo veilig.

De stofzuigplaats is voorzien van een Ergox Multi box in het blauw. Deze Multi box bestaat uit een afvalbak van dertig liter, een stofzuigmondhouder met sensor, mattenklem en een perslucht pistoolhouder. Dit alles compact gecombineerd nabij de auto. Per twee stofzuigplaatsen is er gekozen voor een Ergox bandenpomp. Deze is in een robuuste metalen behuizing geïntegreerd in de constructie en opgenomen achter de betaalunit.

Omdat er ook in de avond wordt gewassen is er ledverlichting opgenomen in de constructie. Deze verlichtingslijn bestaat uit led in de daglichtkleur met 2600 Lumen, dit geeft voldoende licht voor de stofzuigende klanten.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

HW Finish Carwash kiest voor stofzuigsysteem van Ergox | CarwashPro

HW Finish Carwash kiest voor stofzuigsysteem van Ergox

In de afgelopen week heeft HW Finish Carwash in het Duitse Rodenkirchen het centraal stofzuigsysteem van Ergox laten installeren. Het is een buitenopstelling welke de oude stand alone stofzuigers vervangen. Er is gekozen voor 8 autoplaatsen onder een boogconstructie met zonneschermen.

De constructie is in antraciet uitgevoerd (RAL7016) en geproduceerd door Ergox. Omdat er geen ruimte is in de bestaande technische ruimte heeft men gekozen voor een prefab technische ruimte van Ergox. Hierin is de techniek opgenomen zoals de besturing, het voorfilter, de turbine, de voorafscheider en de muntenkluis waarin de munten worden opgevangen. Deze munten worden vanuit de stofzuigplaats met een vacuümbuis getransporteerd, wel zo veilig.

De stofzuigplaats is voorzien van een Ergox Multi box in het blauw. Deze Multi box bestaat uit een afvalbak van dertig liter, een stofzuigmondhouder met sensor, mattenklem en een perslucht pistoolhouder. Dit alles compact gecombineerd nabij de auto. Per twee stofzuigplaatsen is er gekozen voor een Ergox bandenpomp. Deze is in een robuuste metalen behuizing geïntegreerd in de constructie en opgenomen achter de betaalunit.

Omdat er ook in de avond wordt gewassen is er ledverlichting opgenomen in de constructie. Deze verlichtingslijn bestaat uit led in de daglichtkleur met 2600 Lumen, dit geeft voldoende licht voor de stofzuigende klanten.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.