Van Staveren gaat alle dertien Blue Carwash vestigingen dat het heeft vernieuwen naar Van Staveren Carwash. De vernieuwingsoperatie vindt plaats in juni. Inmiddels is de eerste wasstraat al ‘om’: de onbemande carwash aan het Marsdiep op Urk kreeg van binnen en buiten een complete make-over en biedt nu twee wasstraten en vier wasboxen.
'Urk als eerste om'

Alle Blue Carwash vestigingen verder als Van Staveren Carwash

Van Staveren gaat in de maand juni al haar carwashlocaties omkleuren naar Van Staveren Carwash. De locatie op Urk (foto) is als eerste nieuw geopend. Foto: Van Staveren, 2024

Van Staveren gaat alle dertien Blue Carwash vestigingen dat het heeft vernieuwen naar Van Staveren Carwash. De vernieuwingsoperatie vindt plaats in de maand juni. Inmiddels is de eerste wasstraat al ‘om’: de onbemande carwash aan het Marsdiep op Urk kreeg van binnen en buiten een complete make-over en biedt nu twee wasstraten en vier wasboxen.

Van Staveren Carwash is de nieuwe naam voor de wasstraten van het bedrijf uit Emmeloord en deze vervangt het merk Blue Carwash. Van Staveren gaat in de maand juni al haar carwashlocaties omkleuren naar Van Staveren Carwash. Het bedrijf kiest voor deze branded house strategie voor de herkenbaarheid en omdat de identiteit van het bedrijf en het merk dezelfde zijn. De eerste carwash die compleet is vernieuwd en zich ook in een nieuwe uitstraling aan de consument toont, is die op Urk. Deze onbemande carwash is zes dagen in de week, 24 uur per dag open en volledig cashless. De bezoeker vindt er vier Savona-wasboxen en twee Washtec-wasstraten. Daarbij zijn alle gewenste voorzieningen aanwezig om de auto een volledige schoonmaakbeurt te geven, zoals stofzuigers inclusief speciale dashboardblower en luchteiland. Op de locatie staan binnenkort ook vendingmachines met onder meer ruitenwisservloeistof.

Zonne-energie

Volgens marketing manager Pim Meijer is de nieuwe Van Staveren Carwash Urk een moderne waslocatie voor personenauto’s, caravans, busjes tot 2,9 meter, campers, scooters en mountainbikes. “De nieuwe wasstraten wassen en drogen in een hoog tempo en voorzien, indien gewenst, de auto van een wax en/of polish. We gebruiken hier de zon voor de energievoorziening. Door de waterbesparende machines en het hergebruik van regenwater besparen we op water. De LED-verlichting met bewegingssensoren is een extra energiebesparende oplossing”, aldus Meijer.

Bezitters van grote voertuigen kunnen terecht bij wasbox 4. Deze is extra breed en voorzien van een vaste trap. De wasstraat biedt ook nog twee andere verrassende features. Meijer: “Zo kun je ervoor kiezen om tijdens het wassen in de auto te blijven en bieden we een ‘EV-programma’, een speciaal wasprogramma voor elektrische voertuigen.”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.