Perfect Carwash neemt Starwash Oldenzaal over

De oprichter van Starwash Oldenzaal, Rob de Mönnink (links) met Rutger Hulshof van Perfect Carwash Foto: Hulshof Groep

Hulshof Groep, waar Perfect Carwash onder valt, breidt uit met de overname van Starwash Oldenzaal. Perfect Carwash Oldenzaal zal na Haaksbergen, Enschede en het Duitse Gronau en Dülmen per 1 januari 2023 de vijfde locatie worden binnen de Hulshof Groep.

De familie Hulshof bracht een jaar geleden naar buiten dat Hulshof haar Oliehandel en Tankstations had verkocht aan Varo Energy. Eigenaar Rutger Hulshof: “Er is in het afgelopen jaar veel gebeurd. We hebben onze olie-activiteiten verkocht en intern hebben mijn broer en ik in goed overleg besloten om onze wegen te scheiden. Mijn broer heeft hierbij de voorkeur uitgesproken de onbemande wasbox-locaties te exploiteren, dit doet hij inmiddels onder de naam Super Selfwash.”

“Daarnaast heb ik de Hulshof Groep opgericht”, vervolgt Rutger. “Onder deze vlag valt Perfect Carwash. Intern hebben we de organisatie opnieuw vormgegeven en is er een nieuw meerjarenplan gepresenteerd. De overname van Starwash kwam op ons pad en sluit perfect aan bij de groeiambitie die we hebben met Perfect Carwash.”

Naar 2.0 locatie

Per 1 januari 2023 zal Starwash Oldenzaal onderdeel zijn van Hulshof. De carwash gaat eerst verder in de huidige Starwash-huisstijl. Tijdens de inventarisatieperiode wordt er verder vormgegeven aan de Perfect Carwash Oldenzaal. De locatie heeft nu een 50 meter lange Holz-wasstraat en vier wasboxen. Uiteindelijk wil Hulshof daar een ‘2.0 locatie’ van maken, met onder andere een overdekt stofzuigplein en andere extra diensten. “Het belangrijkste voor nu is dat we samen met de overgenomen personeelsleden zorgen voor een soepele overstap voor hen en de klanten in Oldenzaal”, aldus Rutger.

De oprichter van Starwash Oldenzaal, Rob de Mönnink, gaat zich verder focussen op zijn camper- en bandenbedrijf City Campers. Hiervoor heeft hij onlangs een ander pand gekocht.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Perfect Carwash neemt Starwash Oldenzaal over | CarwashPro

Perfect Carwash neemt Starwash Oldenzaal over

De oprichter van Starwash Oldenzaal, Rob de Mönnink (links) met Rutger Hulshof van Perfect Carwash Foto: Hulshof Groep

Hulshof Groep, waar Perfect Carwash onder valt, breidt uit met de overname van Starwash Oldenzaal. Perfect Carwash Oldenzaal zal na Haaksbergen, Enschede en het Duitse Gronau en Dülmen per 1 januari 2023 de vijfde locatie worden binnen de Hulshof Groep.

De familie Hulshof bracht een jaar geleden naar buiten dat Hulshof haar Oliehandel en Tankstations had verkocht aan Varo Energy. Eigenaar Rutger Hulshof: “Er is in het afgelopen jaar veel gebeurd. We hebben onze olie-activiteiten verkocht en intern hebben mijn broer en ik in goed overleg besloten om onze wegen te scheiden. Mijn broer heeft hierbij de voorkeur uitgesproken de onbemande wasbox-locaties te exploiteren, dit doet hij inmiddels onder de naam Super Selfwash.”

“Daarnaast heb ik de Hulshof Groep opgericht”, vervolgt Rutger. “Onder deze vlag valt Perfect Carwash. Intern hebben we de organisatie opnieuw vormgegeven en is er een nieuw meerjarenplan gepresenteerd. De overname van Starwash kwam op ons pad en sluit perfect aan bij de groeiambitie die we hebben met Perfect Carwash.”

Naar 2.0 locatie

Per 1 januari 2023 zal Starwash Oldenzaal onderdeel zijn van Hulshof. De carwash gaat eerst verder in de huidige Starwash-huisstijl. Tijdens de inventarisatieperiode wordt er verder vormgegeven aan de Perfect Carwash Oldenzaal. De locatie heeft nu een 50 meter lange Holz-wasstraat en vier wasboxen. Uiteindelijk wil Hulshof daar een ‘2.0 locatie’ van maken, met onder andere een overdekt stofzuigplein en andere extra diensten. “Het belangrijkste voor nu is dat we samen met de overgenomen personeelsleden zorgen voor een soepele overstap voor hen en de klanten in Oldenzaal”, aldus Rutger.

De oprichter van Starwash Oldenzaal, Rob de Mönnink, gaat zich verder focussen op zijn camper- en bandenbedrijf City Campers. Hiervoor heeft hij onlangs een ander pand gekocht.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.