Transitie

Poll: zie jij toekomst in laden en wassen?

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Ook in de carwashbranche wordt er volop gekeken naar de mogelijkheden voor automatisering. EV snelladen is daar een belangrijk onderdeel van, maar hoe goed werkt dat in combinatie met een wasstraat? CarwashPro is benieuwd naar jouw mening en stelt de vraag: zie jij toekomst in (snel)laden en wassen?

Onlangs kondigde Loogman Carwash aan dat de wasstraten over een paar jaar maximaal geautomatiseerd moeten draaien. Dat betekent ook dat Loogman straks bij elke wasstraat snelladen wil gaan aanbieden. In oktober wordt daarvoor een proef gestart bij de vestiging in Aalsmeer. Kees Yzebaart, algemeen directeur van de Loogman Groep: “Een mooie eerste stap in onze transitie. We beginnen met het snelladen in Aalsmeer. En wanneer dat goed draait, gaan we het verder uitbreiden naar de andere vestigingen.”

Kanttekening

Loogman maakt daarbij de kanttekening dat het wel op een locatie moet passen qua ruimte en capaciteit op het net. En dat is misschien ook wel gelijk het grote vraagstuk, want past het bij elke wasstraat? Of is de combinatie alleen interessant als er ook andere faciliteiten aanwezig zijn, zoals een uitgebreid stofzuigplein of een tankstation met een shop?

In onderstaande poll stelt CarwashPro aan carwash ondernemers de vraag: zie jij toekomst in (snel)laden bij de wasstraat? Of denk jij dat het juist geen goede combinatie is? Laat jouw stem achter.

Een reactie delen? Dat kan via redactie@carwashpro.nl, of onder de post op de social media kanalen.

Snelladen past heel goed bij een wasstraat

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.