Stem mee

Poll: wel of geen Halloween in de wasstraat?

Halloween zorgt ook dit jaar voor spanning en sensatie tijdens het autowassen Foto: Shutterstock

Halloween komt eraan en verscheidene carwashes hebben al aangekondigd er iets mee te gaan doen. Zo ook Loogman Carwash, die zijn ‘Halloween Freakshow’ naar de nieuwe locatie in Hoofddorp brengt.

“Het moment waar horrorliefhebbers al maanden naar uit hebben gekeken, is eindelijk aangebroken”, zegt Loogman in de aankondiging. “Na twee succesvolle jaren in onze wasstraat in Heerhugowaard, is de nieuwe setting voor deze onvergetelijke nachtmerrie onze nieuwe wasstraat in Hoofddorp.”

De Halloween Freakshow is op maandag 30 en dinsdag 31 oktober in de wasstraat aan de Dirk Storklaan 69. “Van 17.00 tot 22.00 uur wordt de auto gereinigd door bizarre wezens, angstaanjagende clowns en gruwelijke freaks. Durf jij jouw auto aan hen toe te vertrouwen en je angsten onder ogen te zien? We beloven dat het je koude rillingen zal bezorgen.”

Loogman heeft voor dit event een speciale aanbieding. Voor het Halloween wasprogramma betaalt de klant 15 euro in plaats van 20,50 euro. Het stofzuigplein zal beide avonden buiten gebruik zijn. Op het plein staat wel een gratis photobooth. Toegang is voor 12 jaar en ouder.

Poll

CarwashPro is benieuwd of meer carwashes en tankstations dit jaar meedoen aan Halloween. En stelt de vraag: doe jij mee? Stem mee in onderstaande poll.

Een reactie delen kan via redactie@carwashpro.nl, of onder de posts op de social media kanalen.

Doe jij met de carwash of het tankstation mee aan Halloween?

  • Ja, we doen dit jaar voor de eerste keer mee (11.4%)
  • Ja, we hebben al eerder Halloween gevierd en doen dat nu weer (36.4%)
  • Nee, we doen niet (meer) mee (13.6%)
  • Nee, voor ons heeft dat geen toegevoegde waarde/levert het te weinig op (38.6%)

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.