Halloween Loogman Carwash
Griezelige wasbeurt

Halloween komt weer tot leven in de wasstraat: ‘Dare to wash your car?’

Loogman Carwash in Heerhugowaard was vorig jaar omgebouwd tot Horror Hospital Foto: Loogman Carwash

Halloween komt weer tot leven in de wasstraat. De eerste carwashes hebben de feestdag al aangekondigd op social media. Van een angstaanjagende autowasbeurt in de ‘tunnel of terror’ tot een spookachtig ritje waarbij de stuipen op het lijf worden gejaagd.

“Halloween Night is terug”, zegt Bubbles Carwash uit Nederweert in de uitnodiging. “Heb jij stalen zenuwen? Laat je dan op zaterdag 28 oktober verrassen bij Bubbles Carwash voor een angstaanjagende autowasbeurt.” De carwash hanteert een speciaal Halloween-wasprogramma, waarvoor 15 euro wordt gevraagd in de voorverkoop. “Dit is ons meest uitgebreide wasprogramma, en voor, tijdens en na het wassen worden de stuipen op het lijf gejaagd door onze acteurs. Wij pakken uit, dus hopelijk kom je een kijkje nemen. Of durf je misschien niet?”

Halloween Freakshow

“Het moment waar horrorliefhebbers al maanden naar uit hebben gekeken, is eindelijk aangebroken”, zegt Loogman Carwash in de aankondiging. De Halloween Freakshow is op maandag 30 en dinsdag 31 oktober in de nieuwe wasstraat aan de Dirk Storklaan 69 in Hoofddorp. “Van 17.00 tot 22.00 uur wordt de auto gereinigd door bizarre wezens, angstaanjagende clowns en gruwelijke freaks. Durf jij jouw auto aan hen toe te vertrouwen en je angsten onder ogen te zien? We beloven dat het je koude rillingen zal bezorgen.”

Loogman heeft voor dit event een speciale aanbieding. Voor het Halloween wasprogramma betaalt de klant 15 euro in plaats van 20,50 euro. Het stofzuigplein zal beide avonden buiten gebruik zijn. Op het plein staat wel een gratis photobooth. Toegang is voor 12 jaar en ouder.

Carwash ‘t Vosje in Oosterhout heeft de pre-sale Halloween-actie wegens succes verlengd. Alle pre-sale tickets waren binnen een week uitverkocht, meldt de carwash op Facebook. De carwash noemt Halloween ‘het ‘griezeligste herfstuitje van de regio voor groot en klein’. “In samenwerking met vele lokale ondernemers pakken wij dit jaar nog groter uit”, luidt de aankondiging. “Op 28 oktober bent u welkom van 18.30 tot 21.30 uur voor een autowasbeurt, waarbij een overvloed aan acteurs en decoratie zorgt voor de nodige schrikmomenten.” Een ticket voor het beste wasprogramma en de Halloween-experience kost 10 euro.

Spooky bar

Ook autogarages en tankstations doen mee met spannende acties. “Durf jij te komen naar onze Halloween tank en carwash avond?”, zegt Garage Schellenboom uit Hoek van Holland tegen zijn volgers op social media. “Bij elke Halloween was- of tankbeurt maak je kans op een prijs, waaronder de hoofdprijs: een jaar lang onbeperkt wassen.”

Ook over de grens is er aandacht voor de feestdag. Carwash De Wasbeer in het Belgische Roeselare deed vorig jaar al mee met Halloween en doet dat dit jaar opnieuw, met een maximum van 120 auto’s. “Op 28 oktober zijn onze griezels van 19.00 uur tot 20.30 uur weer van de partij”, staat vermeld op Facebook. Een ticket kost 22,50 euro per auto en het maakt niet uit hoeveel mensen er in de auto zitten. Naast een all-in haunted carwashbeurt zijn daarbij inbegrepen een ‘heleboel figuranten, spooky bar, haunted house, snoep, popcorn en soep, een springkasteel en animatie voor de jongsten’. Met de woorden “Wie durft?” wordt de aankondiging afgesloten.

Hieronder een aantal social media posts voor Halloween.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Halloween komt weer tot leven in de wasstraat: ‘Dare to wash your car?’ | CarwashPro
Halloween Loogman Carwash
Griezelige wasbeurt

Halloween komt weer tot leven in de wasstraat: ‘Dare to wash your car?’

Loogman Carwash in Heerhugowaard was vorig jaar omgebouwd tot Horror Hospital Foto: Loogman Carwash

Halloween komt weer tot leven in de wasstraat. De eerste carwashes hebben de feestdag al aangekondigd op social media. Van een angstaanjagende autowasbeurt in de ‘tunnel of terror’ tot een spookachtig ritje waarbij de stuipen op het lijf worden gejaagd.

“Halloween Night is terug”, zegt Bubbles Carwash uit Nederweert in de uitnodiging. “Heb jij stalen zenuwen? Laat je dan op zaterdag 28 oktober verrassen bij Bubbles Carwash voor een angstaanjagende autowasbeurt.” De carwash hanteert een speciaal Halloween-wasprogramma, waarvoor 15 euro wordt gevraagd in de voorverkoop. “Dit is ons meest uitgebreide wasprogramma, en voor, tijdens en na het wassen worden de stuipen op het lijf gejaagd door onze acteurs. Wij pakken uit, dus hopelijk kom je een kijkje nemen. Of durf je misschien niet?”

Halloween Freakshow

“Het moment waar horrorliefhebbers al maanden naar uit hebben gekeken, is eindelijk aangebroken”, zegt Loogman Carwash in de aankondiging. De Halloween Freakshow is op maandag 30 en dinsdag 31 oktober in de nieuwe wasstraat aan de Dirk Storklaan 69 in Hoofddorp. “Van 17.00 tot 22.00 uur wordt de auto gereinigd door bizarre wezens, angstaanjagende clowns en gruwelijke freaks. Durf jij jouw auto aan hen toe te vertrouwen en je angsten onder ogen te zien? We beloven dat het je koude rillingen zal bezorgen.”

Loogman heeft voor dit event een speciale aanbieding. Voor het Halloween wasprogramma betaalt de klant 15 euro in plaats van 20,50 euro. Het stofzuigplein zal beide avonden buiten gebruik zijn. Op het plein staat wel een gratis photobooth. Toegang is voor 12 jaar en ouder.

Carwash ‘t Vosje in Oosterhout heeft de pre-sale Halloween-actie wegens succes verlengd. Alle pre-sale tickets waren binnen een week uitverkocht, meldt de carwash op Facebook. De carwash noemt Halloween ‘het ‘griezeligste herfstuitje van de regio voor groot en klein’. “In samenwerking met vele lokale ondernemers pakken wij dit jaar nog groter uit”, luidt de aankondiging. “Op 28 oktober bent u welkom van 18.30 tot 21.30 uur voor een autowasbeurt, waarbij een overvloed aan acteurs en decoratie zorgt voor de nodige schrikmomenten.” Een ticket voor het beste wasprogramma en de Halloween-experience kost 10 euro.

Spooky bar

Ook autogarages en tankstations doen mee met spannende acties. “Durf jij te komen naar onze Halloween tank en carwash avond?”, zegt Garage Schellenboom uit Hoek van Holland tegen zijn volgers op social media. “Bij elke Halloween was- of tankbeurt maak je kans op een prijs, waaronder de hoofdprijs: een jaar lang onbeperkt wassen.”

Ook over de grens is er aandacht voor de feestdag. Carwash De Wasbeer in het Belgische Roeselare deed vorig jaar al mee met Halloween en doet dat dit jaar opnieuw, met een maximum van 120 auto’s. “Op 28 oktober zijn onze griezels van 19.00 uur tot 20.30 uur weer van de partij”, staat vermeld op Facebook. Een ticket kost 22,50 euro per auto en het maakt niet uit hoeveel mensen er in de auto zitten. Naast een all-in haunted carwashbeurt zijn daarbij inbegrepen een ‘heleboel figuranten, spooky bar, haunted house, snoep, popcorn en soep, een springkasteel en animatie voor de jongsten’. Met de woorden “Wie durft?” wordt de aankondiging afgesloten.

Hieronder een aantal social media posts voor Halloween.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.