Cleanpanel plaatste wandpanelen bij Coppus Carwash

Cleanpanel heeft wandpanelen bij Coppus Carwash in Venlo geplaatst. Ook het plafond werd met panelen bekleed. In de 2.100 vierkante meter tellende wasgelegenheid zijn 19 overdekte stofzuigplaatsen en een 45 meter lange kettingwasstraat geplaatst.

In grote carwashes wordt de wand- en plafondbekleding continu blootgesteld aan water en schoonmaakmiddelen. Dat vraagt om een materiaalsoort die bestand is tegen hoge belasting. Cleanpanel werkt met PCV dat bestand is tegen chemicaliën en vrij is van corrosie. Ook bij intensief gebruik blijven de wanden lange tijd mooi, glad en gemakkelijk schoon te maken.

De kunststof panelen van Cleanpanel dragen bij aan deze toekomstbestendige carwash. Het materiaal heeft een zeer lange levensduur en is recyclebaar. Daarnaast is er bij de montage van Cleanpanel een minimum aan restafval, doordat de panelen direct op de juiste lengtemaat worden geproduceerd.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Cleanpanel plaatste wandpanelen bij Coppus Carwash | CarwashPro

Cleanpanel plaatste wandpanelen bij Coppus Carwash

Cleanpanel heeft wandpanelen bij Coppus Carwash in Venlo geplaatst. Ook het plafond werd met panelen bekleed. In de 2.100 vierkante meter tellende wasgelegenheid zijn 19 overdekte stofzuigplaatsen en een 45 meter lange kettingwasstraat geplaatst.

In grote carwashes wordt de wand- en plafondbekleding continu blootgesteld aan water en schoonmaakmiddelen. Dat vraagt om een materiaalsoort die bestand is tegen hoge belasting. Cleanpanel werkt met PCV dat bestand is tegen chemicaliën en vrij is van corrosie. Ook bij intensief gebruik blijven de wanden lange tijd mooi, glad en gemakkelijk schoon te maken.

De kunststof panelen van Cleanpanel dragen bij aan deze toekomstbestendige carwash. Het materiaal heeft een zeer lange levensduur en is recyclebaar. Daarnaast is er bij de montage van Cleanpanel een minimum aan restafval, doordat de panelen direct op de juiste lengtemaat worden geproduceerd.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.