Tamoil voorziet rollovers van nieuwe uitstraling: de T-Wash

Tamoil gaat zijn nieuwe rollovers voorzien van een eigen uitstraling, de T-Wash. Het moet een vaste merknaam worden, die aansluit bij een eventuele naamsverandering voor de eigen tankstations: van Tamoil naar T-Energy. Op het tankstation in Nieuwegein gaat daar een pilot voor draaien. Na een volledige verbouwing gaat dat tankstation verder onder de naam T-Energy.

De eerste rollover met de nieuwe uitstraling is een door EenzetCarwash geleverde Istobal M’NEX22, die binnenkort in Leidschendam te zien is. Het idee is om geleidelijk aan alle rollovers mee te nemen in de nieuwe merknaam, zegt Managing Director Ronald Kempen van Tamoil Nederland. De komst van T-Wash is een eerste stap in een eventueel grootschalige naamsverandering binnen het concern. Kempen: “De naam Tamoil willen we ooit gaan veranderen. Het is een goede naam, maar we willen verder kijken dan alleen fossiele brandstoffen.”

Herkenbaarheid

Op het tankstation in Nieuwegein gaat voor de nieuwe naam een pilot draaien. Daar wordt na een volledige verbouwing de naam T-Energy uitgerold. “Het blijft uiteraard Tamoil, maar die naam zal je er in principe niet zien. We willen kijken of dat werkbaar is, en of ons merk herkenbaar blijft voor consumenten. Dat is belangrijk.”

Tamoil heeft zo’n 35 tot 40 rollovers en daarnaast ook nog eigen wasboxen.

Lees ook: 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil voorziet rollovers van nieuwe uitstraling: de T-Wash | CarwashPro

Tamoil voorziet rollovers van nieuwe uitstraling: de T-Wash

Tamoil gaat zijn nieuwe rollovers voorzien van een eigen uitstraling, de T-Wash. Het moet een vaste merknaam worden, die aansluit bij een eventuele naamsverandering voor de eigen tankstations: van Tamoil naar T-Energy. Op het tankstation in Nieuwegein gaat daar een pilot voor draaien. Na een volledige verbouwing gaat dat tankstation verder onder de naam T-Energy.

De eerste rollover met de nieuwe uitstraling is een door EenzetCarwash geleverde Istobal M’NEX22, die binnenkort in Leidschendam te zien is. Het idee is om geleidelijk aan alle rollovers mee te nemen in de nieuwe merknaam, zegt Managing Director Ronald Kempen van Tamoil Nederland. De komst van T-Wash is een eerste stap in een eventueel grootschalige naamsverandering binnen het concern. Kempen: “De naam Tamoil willen we ooit gaan veranderen. Het is een goede naam, maar we willen verder kijken dan alleen fossiele brandstoffen.”

Herkenbaarheid

Op het tankstation in Nieuwegein gaat voor de nieuwe naam een pilot draaien. Daar wordt na een volledige verbouwing de naam T-Energy uitgerold. “Het blijft uiteraard Tamoil, maar die naam zal je er in principe niet zien. We willen kijken of dat werkbaar is, en of ons merk herkenbaar blijft voor consumenten. Dat is belangrijk.”

Tamoil heeft zo’n 35 tot 40 rollovers en daarnaast ook nog eigen wasboxen.

Lees ook: 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.