ANAC komt met nieuwe wasstraat in Den Bosch, eigen tankstation alvast geopend

Foto: ANAC

ANAC heeft deze week in Den Bosch zijn derde tankstation geopend. Daar komen eind september ook een nieuwe wasstraat, bedrijfsbusbaan en interieurcarrousel bij. Tevens wordt volgende maand in Nieuwegein een Tango-tankstation omgekleurd naar ANAC. Dat wordt dan het vierde eigen tankstation van de bekende carwashketen.

Naast Den Bosch heeft ANAC ook eigen tankstations in de steden Nijmegen en Arnhem. De tankstations zijn altijd in combinatie met een wasstraat. “We geloven in het totaalconcept. Een tankstation is een mooie aanvulling op wat we doen”, zegt Lex Peters, eigenaar van ANAC.

“Op deze locatie was er nog ruimte voor een tankstation. Met een derde en straks vierde tankstation is zo’n keuze om het erbij te bouwen ook veel sneller gemaakt. Qua volume is het op deze manier zeker een mooi verhaal, en ik heb er alle vertrouwen in dat het werkt.”

Eigenaar van ANAC Lex Peters heeft het tankstation in Den Bosch officieel geopend.

Tweede interieurcarrousel

Op de nieuwe locatie in Den Bosch gaat eind september de wasstraat open. Die is niet alleen geschikt voor personenwagens, maar ook voor bussen tot 3 meter hoog. Daarnaast komt er een interieurcarrousel; een unieke uitvinding van ANAC, die een jaar geleden bij de vestiging in Arnhem voor het eerst werd geïntroduceerd.

Ook zijn er wasboxen en stofzuigers. De washal beslaat een oppervlakte van 90 bij 45 meter, met daarbuiten de interieurcarrousel. Daarmee wordt het straks de grootste locatie binnen de ANAC Groep.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ANAC komt met nieuwe wasstraat in Den Bosch, eigen tankstation alvast geopend | CarwashPro

ANAC komt met nieuwe wasstraat in Den Bosch, eigen tankstation alvast geopend

Foto: ANAC

ANAC heeft deze week in Den Bosch zijn derde tankstation geopend. Daar komen eind september ook een nieuwe wasstraat, bedrijfsbusbaan en interieurcarrousel bij. Tevens wordt volgende maand in Nieuwegein een Tango-tankstation omgekleurd naar ANAC. Dat wordt dan het vierde eigen tankstation van de bekende carwashketen.

Naast Den Bosch heeft ANAC ook eigen tankstations in de steden Nijmegen en Arnhem. De tankstations zijn altijd in combinatie met een wasstraat. “We geloven in het totaalconcept. Een tankstation is een mooie aanvulling op wat we doen”, zegt Lex Peters, eigenaar van ANAC.

“Op deze locatie was er nog ruimte voor een tankstation. Met een derde en straks vierde tankstation is zo’n keuze om het erbij te bouwen ook veel sneller gemaakt. Qua volume is het op deze manier zeker een mooi verhaal, en ik heb er alle vertrouwen in dat het werkt.”

Eigenaar van ANAC Lex Peters heeft het tankstation in Den Bosch officieel geopend.

Tweede interieurcarrousel

Op de nieuwe locatie in Den Bosch gaat eind september de wasstraat open. Die is niet alleen geschikt voor personenwagens, maar ook voor bussen tot 3 meter hoog. Daarnaast komt er een interieurcarrousel; een unieke uitvinding van ANAC, die een jaar geleden bij de vestiging in Arnhem voor het eerst werd geïntroduceerd.

Ook zijn er wasboxen en stofzuigers. De washal beslaat een oppervlakte van 90 bij 45 meter, met daarbuiten de interieurcarrousel. Daarmee wordt het straks de grootste locatie binnen de ANAC Groep.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.