CarBax opent eigen wascentrum in Slowakije

In Nové Zámky, een stadje in het zuiden van Slowakije, opende CarBax onlangs een nieuw felgeel gekleurd wascomplex met acht wasboxen. Het is volgens de leverancier van wassystemen een ideale manier om nieuwe techniek te demonstreren.

Klanten die de wasstraat in Nové Zámky binnenrijden, kunnen kiezen uit zes wasprogramma’s en drie verschillende wasmiddelen. Een deel van de wasboxen biedt ook de mogelijkheid om de onderkant van de auto te wassen. Een redelijk unieke optie in een wasbox.

Om eventuele drukte goed te kunnen reguleren, voorzag CarBax alle wasplaatsen van een stoplichtsysteem. Daarmee wordt de beschikbaarheid van elke wasplaats aangegeven. Het verbetert de doorstroming van het verkeer en zorgt voor een effectiever gebruik van de boxen.

Contactloos

Naast het kleurrijke design valt het station ook op door de toegepaste technologie. Alle vakken zijn uitgerust met een stevige terminal die contactloos en cashloos betalen mogelijk maakt en klantenkaarten accepteert.
Klanten die ook de binnenkant van de auto willen schoonmaken kunnen gebruik maken van de CarBaxVac DUO stofzuigers.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CarBax opent eigen wascentrum in Slowakije | CarwashPro

CarBax opent eigen wascentrum in Slowakije

In Nové Zámky, een stadje in het zuiden van Slowakije, opende CarBax onlangs een nieuw felgeel gekleurd wascomplex met acht wasboxen. Het is volgens de leverancier van wassystemen een ideale manier om nieuwe techniek te demonstreren.

Klanten die de wasstraat in Nové Zámky binnenrijden, kunnen kiezen uit zes wasprogramma’s en drie verschillende wasmiddelen. Een deel van de wasboxen biedt ook de mogelijkheid om de onderkant van de auto te wassen. Een redelijk unieke optie in een wasbox.

Om eventuele drukte goed te kunnen reguleren, voorzag CarBax alle wasplaatsen van een stoplichtsysteem. Daarmee wordt de beschikbaarheid van elke wasplaats aangegeven. Het verbetert de doorstroming van het verkeer en zorgt voor een effectiever gebruik van de boxen.

Contactloos

Naast het kleurrijke design valt het station ook op door de toegepaste technologie. Alle vakken zijn uitgerust met een stevige terminal die contactloos en cashloos betalen mogelijk maakt en klantenkaarten accepteert.
Klanten die ook de binnenkant van de auto willen schoonmaken kunnen gebruik maken van de CarBaxVac DUO stofzuigers.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.