Airffect maakt beursdebuut op de UNITI expo 2022

Het Oostenrijkse Airffect gaat voor het eerst zijn droogsysteem voor wasboxen presenteren aan de Europese markt. Het bedrijf bevestigde namelijk onlangs zijn deelname aan de UNITI expo in Stuttgart. 

Vakbeurs UNITI Expo vindt plaats van 17 tot en met 19 mei in de Messe Stuttgart. De nieuwe zelfbedieningsdroger van Airffect wint ondertussen aan bekendheid in de carwashbranche. Onlangs vertelde directeur Andreas Pasching over zijn plannen voor het lopende jaar in een interview met zustersite CarwashPro.de.

Andreas Pasching, ceo Airffect

Met eigen ogen

Nu wordt de nieuwe zelfbedieningsdroger voor het eerst gepresenteerd op een vakbeurs voor de Europese autowasindustrie. “Ik ben verheugd dat we de nieuwe Airffect voor het eerst aan de Europese autowasindustrie kunnen presenteren op UNITI expo 2022. De beste manier om de prestaties van de Airffect te beoordelen, is door de kracht van de droger met eigen ogen te zien”, zegt Pasching enthousiast.

Verbeteringen aan de technologie en aanpassingen voor vereenvoudigde bruikbaarheid zijn pas recentelijk doorgevoerd. De Airffect zelfbedieningsdroger zal te zien zijn op UNITI expo 2022 in Hal 3, Stand E37. Er zullen ook live demonstraties ter plaatse mogelijk zijn, zodat vertegenwoordigers van de industrie het effect van de krachtige droger voor de zelfbedieningswasruimte kunnen beoordelen.

Lees ook: 

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Airffect maakt beursdebuut op de UNITI expo 2022 | CarwashPro

Airffect maakt beursdebuut op de UNITI expo 2022

Het Oostenrijkse Airffect gaat voor het eerst zijn droogsysteem voor wasboxen presenteren aan de Europese markt. Het bedrijf bevestigde namelijk onlangs zijn deelname aan de UNITI expo in Stuttgart. 

Vakbeurs UNITI Expo vindt plaats van 17 tot en met 19 mei in de Messe Stuttgart. De nieuwe zelfbedieningsdroger van Airffect wint ondertussen aan bekendheid in de carwashbranche. Onlangs vertelde directeur Andreas Pasching over zijn plannen voor het lopende jaar in een interview met zustersite CarwashPro.de.

Andreas Pasching, ceo Airffect

Met eigen ogen

Nu wordt de nieuwe zelfbedieningsdroger voor het eerst gepresenteerd op een vakbeurs voor de Europese autowasindustrie. “Ik ben verheugd dat we de nieuwe Airffect voor het eerst aan de Europese autowasindustrie kunnen presenteren op UNITI expo 2022. De beste manier om de prestaties van de Airffect te beoordelen, is door de kracht van de droger met eigen ogen te zien”, zegt Pasching enthousiast.

Verbeteringen aan de technologie en aanpassingen voor vereenvoudigde bruikbaarheid zijn pas recentelijk doorgevoerd. De Airffect zelfbedieningsdroger zal te zien zijn op UNITI expo 2022 in Hal 3, Stand E37. Er zullen ook live demonstraties ter plaatse mogelijk zijn, zodat vertegenwoordigers van de industrie het effect van de krachtige droger voor de zelfbedieningswasruimte kunnen beoordelen.

Lees ook: 

Auteur: Sandra Schafer

Sandra is redacteur van het Duitse zusje van CarwashPro, namelijk CarwashPro.de.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.