Was-app UUNO introduceert vaste tarieven voor carwashes

UUNO app (nieuw beeld)

UUNO start binnenkort met de invoering van wasabonnementen met vaste tarieven voor wasbeurten onafhankelijk van de gekozen wasstraat. Vooralsnog alleen in thuisland Duitsland, maar binnenkort gaat de app ook online in andere landen. Dat onthulde manager Nicolas Meibohm van UUNO in een interview.

UUNO is de nieuwe naam van Clever Waschen, de carwash-app die in 2020 werd geïntroduceerd door techbedrijven Superoperator en Axel Springer. Via de app worden automobilisten naar de dichtstbijzijnde carwash geloodst. De initiatiefnemers willen er mee vooruitlopen op de brede uitrol van connected cars en zo gerichte aanbiedingen doen voor wasbeurten. Automobilisten kunnen met de app een carwash vinden en hun wasbeurt betalen.

Expansie

Tijdens Uniti Expo 2022 kwam het nieuws naar buiten dat inmiddels het moment is aangebroken voor expansie buiten Duitsland en de introductie van zogenaamde flatrates voor wasbeurten. ”We willen graag de netwerkkennis van Superoperator, onze eigenaar en zakenpartner uit Finland, goed benutten. Ze hebben veel kennis van de carwash-industrie en zijn al actief in Tsjechië, de Scandinavische regio, Australië en de VS”, vertelt Meibohm op een lawaaierig treinperron in Stuttgart.

UUNO is in de eerste plaats een app op je telefoon die je naar de dichtstbijzijnde wasstraat leidt en de betaling regelt. Interessant voor zowel de automobilist als de carwash-eigenaar, die hiermee nieuwe klanten en een betere omzet krijgt. Op dit moment wordt alleen de Duitse markt gedekt door UUNO, met momenteel meer dan 10.000 wasstraten. Maar die geografische beperking staat op het punt te veranderen. Vandaar de nieuwe naam.

Flatrates

Vorig jaar begon UUNO na te denken over het toevoegen van een nieuw product aan hun portfolio: flatrate wassen. Een kentekengebonden wasabonnement. Op dit moment zijn volgens Meibohm ongeveer 300 van de bij UUNO aangesloten wasstraten gedigitaliseerd en klaar om het nieuwe product te gaan aanbieden. “Tegen het einde van het jaar hopen we duizend wasstraten gekoppeld te hebben, tegen het einde van 2023 zullen dat er 2.500 zijn.”

UUNO betaalt carwashes een vaste prijs per klant per wasbeurt, waardoor ze wat meer zekerheid hebben over het verwachte verkeer. “Mensen met een wasabonnement zullen eerder kiezen voor de minder drukke uren tussen maandag en dinsdag, zodat ze tijdens de drukke weekenden niet in de rij hoeven te staan ​​bij een wasstraat”, voorspelt Meibohm. “Dit zal eigenaren van autowasstraten helpen om de rustige uren op te vullen.”

Eén API

UUNO bundelt alle aangesloten carwashlocaties in één softwaretoepassing. Dit biedt de mogelijkheid om losse wasbeurten te verkopen en vaste tarieven aan autobezitters te bieden onafhankelijk van de gekozen wasstraat.

UUNO heeft geanticipeerd op wagenparkeigenaren die denken dat er een maas in de flatratedeal zit. “Voor ons is het belangrijk dat kentekenherkenning gekoppeld is aan het abonnement. Anders kan elke fleetowner met slechts één abonnement een hele hoop auto’s wassen en dat willen we vermijden.”

Lees ook:

Auteur: Rene Passet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Was-app UUNO introduceert vaste tarieven voor carwashes | CarwashPro

Was-app UUNO introduceert vaste tarieven voor carwashes

UUNO app (nieuw beeld)

UUNO start binnenkort met de invoering van wasabonnementen met vaste tarieven voor wasbeurten onafhankelijk van de gekozen wasstraat. Vooralsnog alleen in thuisland Duitsland, maar binnenkort gaat de app ook online in andere landen. Dat onthulde manager Nicolas Meibohm van UUNO in een interview.

UUNO is de nieuwe naam van Clever Waschen, de carwash-app die in 2020 werd geïntroduceerd door techbedrijven Superoperator en Axel Springer. Via de app worden automobilisten naar de dichtstbijzijnde carwash geloodst. De initiatiefnemers willen er mee vooruitlopen op de brede uitrol van connected cars en zo gerichte aanbiedingen doen voor wasbeurten. Automobilisten kunnen met de app een carwash vinden en hun wasbeurt betalen.

Expansie

Tijdens Uniti Expo 2022 kwam het nieuws naar buiten dat inmiddels het moment is aangebroken voor expansie buiten Duitsland en de introductie van zogenaamde flatrates voor wasbeurten. ”We willen graag de netwerkkennis van Superoperator, onze eigenaar en zakenpartner uit Finland, goed benutten. Ze hebben veel kennis van de carwash-industrie en zijn al actief in Tsjechië, de Scandinavische regio, Australië en de VS”, vertelt Meibohm op een lawaaierig treinperron in Stuttgart.

UUNO is in de eerste plaats een app op je telefoon die je naar de dichtstbijzijnde wasstraat leidt en de betaling regelt. Interessant voor zowel de automobilist als de carwash-eigenaar, die hiermee nieuwe klanten en een betere omzet krijgt. Op dit moment wordt alleen de Duitse markt gedekt door UUNO, met momenteel meer dan 10.000 wasstraten. Maar die geografische beperking staat op het punt te veranderen. Vandaar de nieuwe naam.

Flatrates

Vorig jaar begon UUNO na te denken over het toevoegen van een nieuw product aan hun portfolio: flatrate wassen. Een kentekengebonden wasabonnement. Op dit moment zijn volgens Meibohm ongeveer 300 van de bij UUNO aangesloten wasstraten gedigitaliseerd en klaar om het nieuwe product te gaan aanbieden. “Tegen het einde van het jaar hopen we duizend wasstraten gekoppeld te hebben, tegen het einde van 2023 zullen dat er 2.500 zijn.”

UUNO betaalt carwashes een vaste prijs per klant per wasbeurt, waardoor ze wat meer zekerheid hebben over het verwachte verkeer. “Mensen met een wasabonnement zullen eerder kiezen voor de minder drukke uren tussen maandag en dinsdag, zodat ze tijdens de drukke weekenden niet in de rij hoeven te staan ​​bij een wasstraat”, voorspelt Meibohm. “Dit zal eigenaren van autowasstraten helpen om de rustige uren op te vullen.”

Eén API

UUNO bundelt alle aangesloten carwashlocaties in één softwaretoepassing. Dit biedt de mogelijkheid om losse wasbeurten te verkopen en vaste tarieven aan autobezitters te bieden onafhankelijk van de gekozen wasstraat.

UUNO heeft geanticipeerd op wagenparkeigenaren die denken dat er een maas in de flatratedeal zit. “Voor ons is het belangrijk dat kentekenherkenning gekoppeld is aan het abonnement. Anders kan elke fleetowner met slechts één abonnement een hele hoop auto’s wassen en dat willen we vermijden.”

Lees ook:

Auteur: Rene Passet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.