Schadeherstelbedrijf ABS Graaf opent eerste kettingwasstraat op Texel

Schadeherstelbedrijf ABS Graaf Spuiterij opent dit voorjaar een dertig meter lange kettingwasstraat op het waddeneiland Texel. De carwash komt te staan bij het bedrij aan de Wezenland in Den Burg.

De huidige washal met rollover van Christ was volgens Graaf Spuiterij meteen vanaf de opening in 2014 een schot in de roos. Dat was in het jaar van het 50-jarig bestaan van het schadebedrijf. Nu komt er op een steenworp afstand van de washal een ultramoderne nieuwe carwash, de tweede van het bedrijf.

Cleaning en reconditioning

Bouw en Timmerbedrijf van Heerwaarden is inmiddels begonnen met de bouw. Het wordt een kettingstraat van 30 meter met een capaciteit van circa 30 auto’s per uur. In de huidige washal zijn dat er zes per uur. Daarnaast komen er drie wasboxen voor doe-het-zelfwassers en een carcleaningruimte voor reconditioning van binnen en buiten. Op onderstaande foto is het graafwerk aan de fundering te zien en de putten die al gestort zijn.

fundering carwash Texel

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Schadeherstelbedrijf ABS Graaf opent eerste kettingwasstraat op Texel | CarwashPro

Schadeherstelbedrijf ABS Graaf opent eerste kettingwasstraat op Texel

Schadeherstelbedrijf ABS Graaf Spuiterij opent dit voorjaar een dertig meter lange kettingwasstraat op het waddeneiland Texel. De carwash komt te staan bij het bedrij aan de Wezenland in Den Burg.

De huidige washal met rollover van Christ was volgens Graaf Spuiterij meteen vanaf de opening in 2014 een schot in de roos. Dat was in het jaar van het 50-jarig bestaan van het schadebedrijf. Nu komt er op een steenworp afstand van de washal een ultramoderne nieuwe carwash, de tweede van het bedrijf.

Cleaning en reconditioning

Bouw en Timmerbedrijf van Heerwaarden is inmiddels begonnen met de bouw. Het wordt een kettingstraat van 30 meter met een capaciteit van circa 30 auto’s per uur. In de huidige washal zijn dat er zes per uur. Daarnaast komen er drie wasboxen voor doe-het-zelfwassers en een carcleaningruimte voor reconditioning van binnen en buiten. Op onderstaande foto is het graafwerk aan de fundering te zien en de putten die al gestort zijn.

fundering carwash Texel

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.