Carwash Texel krijgt vorm

Op Texel opent medio juli de nieuwe kettingwasstraat van Schadeherstelbedrijf ABS Graaf Spuiterij zijn deuren. In februari werd begonnen met de bouw en inmiddels zijn ook de binnen- en buitenwanden geplaatst.

De kettingbaan krijgt een lengte van dertig meter en daarmee een capaciteit van circa dertig auto’s per uur. Daarnaast komen er drie wasboxen voor doe-het-zelfwassers en een carcleaningruimte voor reconditioning van binnen en buiten. De carwash in aanbouw op een steenworp afstand van het schadebedrijf aan de Wezenland in Den Burg. Graaf Spuiterij had al een washal met rollover van Christ, hier kunnen volgens het bedrijf zes auto’s per uur worden gewassen.

Op Facebook en Linkedin is het bouwproces stap voor stap te volgen. De ruwbouw is zo goed als klaar, zodat in de komende maanden begonnen kan worden met de installatie van de wasapparatuur. Deze wordt net als de rollover geleverd en geïnstalleerd door Christ Carwash Systems.

fundering carwash Texel

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Texel krijgt vorm | CarwashPro

Carwash Texel krijgt vorm

Op Texel opent medio juli de nieuwe kettingwasstraat van Schadeherstelbedrijf ABS Graaf Spuiterij zijn deuren. In februari werd begonnen met de bouw en inmiddels zijn ook de binnen- en buitenwanden geplaatst.

De kettingbaan krijgt een lengte van dertig meter en daarmee een capaciteit van circa dertig auto’s per uur. Daarnaast komen er drie wasboxen voor doe-het-zelfwassers en een carcleaningruimte voor reconditioning van binnen en buiten. De carwash in aanbouw op een steenworp afstand van het schadebedrijf aan de Wezenland in Den Burg. Graaf Spuiterij had al een washal met rollover van Christ, hier kunnen volgens het bedrijf zes auto’s per uur worden gewassen.

Op Facebook en Linkedin is het bouwproces stap voor stap te volgen. De ruwbouw is zo goed als klaar, zodat in de komende maanden begonnen kan worden met de installatie van de wasapparatuur. Deze wordt net als de rollover geleverd en geïnstalleerd door Christ Carwash Systems.

fundering carwash Texel

Lees ook:

Onderwerpen:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.