Autobedrijf Broere kiest voor compacte WashTec-rollover

Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel heeft onlangs een nieuwe WashTec roll-over in gebruik genomen. Het gaat om een machine uit de EasyWash-lijn van WashTec.

Autobedrijf Broere is Citroën- en Carver-dealer en daarnaast aangesloten bij de universele garageformule Eurorepar Car Service. Het bedrijf koos voor de EasyWash, een machine die bekend staat om zijn compacte buitenafmetingen, maar van binnen ruim genoeg is voor brede voertuigen. Volgens WashTec is een ruimte van 7,75 meter voldoende om een auto met een lengte van 5 meter te wassen.

Snelste

De fabrikant claimt dat de EasyWash de snelste roll-over is in zijn segment. Dat komt onder meer door het contourvolgende droogsysteem dat werkt via infrarood sturing of geheugensturing. Korte wastijden zorgen voor betere doorstroming en een hogere omzet. De aandrijvingen voor de hef- en rijbewegingen zijn frequentie gestuurd. Dit zorgt voor minder schokken en piekbelasting op de bewegende delen en daarmee minder slijtage en dus onderhoud.

Broere gaat de machine gebruiken om in ieder geval elke klantauto als service te wassen, meldt WashTec via Linkedin. Maar daarnaast is er ook een Valina-betaalterminal geplaatst zodat er ook commerciële wasbeurten kunnen worden verkocht direct bij de washal. Wasklanten kiezen via het touchscreen display eenvoudig voor een van de vier wasprogramma’s. Betalen kan met PIN (ook contactloos) of creditcard. Voor assistentie of voor extra voordelig wassen kan ook een waspas worden aangeschaft bij de balie van het autobedrijf.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Autobedrijf Broere kiest voor compacte WashTec-rollover | CarwashPro

Autobedrijf Broere kiest voor compacte WashTec-rollover

Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel heeft onlangs een nieuwe WashTec roll-over in gebruik genomen. Het gaat om een machine uit de EasyWash-lijn van WashTec.

Autobedrijf Broere is Citroën- en Carver-dealer en daarnaast aangesloten bij de universele garageformule Eurorepar Car Service. Het bedrijf koos voor de EasyWash, een machine die bekend staat om zijn compacte buitenafmetingen, maar van binnen ruim genoeg is voor brede voertuigen. Volgens WashTec is een ruimte van 7,75 meter voldoende om een auto met een lengte van 5 meter te wassen.

Snelste

De fabrikant claimt dat de EasyWash de snelste roll-over is in zijn segment. Dat komt onder meer door het contourvolgende droogsysteem dat werkt via infrarood sturing of geheugensturing. Korte wastijden zorgen voor betere doorstroming en een hogere omzet. De aandrijvingen voor de hef- en rijbewegingen zijn frequentie gestuurd. Dit zorgt voor minder schokken en piekbelasting op de bewegende delen en daarmee minder slijtage en dus onderhoud.

Broere gaat de machine gebruiken om in ieder geval elke klantauto als service te wassen, meldt WashTec via Linkedin. Maar daarnaast is er ook een Valina-betaalterminal geplaatst zodat er ook commerciële wasbeurten kunnen worden verkocht direct bij de washal. Wasklanten kiezen via het touchscreen display eenvoudig voor een van de vier wasprogramma’s. Betalen kan met PIN (ook contactloos) of creditcard. Voor assistentie of voor extra voordelig wassen kan ook een waspas worden aangeschaft bij de balie van het autobedrijf.

Lees ook:

Auteur: Paul Van den Bogaard

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.