Bas Group BV voorzien van DiBO Berlin truckwashinstallatie

DiBO Project(s) realiseerde recentelijk een DiBO Berlin truckwashinstallatie bij Bas Group BV in Etten-Leur. Dit systeem is volledig opgebouwd uit RVS en voorzien van frequentieregelaars. Bas zal het DiBO Berlin borstelportaal inzetten voor het wassen van haar eigen wagenpark.

Veel truckwashinstallaties zijn gemaakt van staal of aluminium. Deze materiaalsoorten zijn echter minder goed bestand tegen oxidatie. RVS is ontwikkeld om te werken in vochtige ruimtes waar een versneld oxidatieproces plaatsvindt. De DiBO Berlin kenmerkt zich volgens de fabrikant door de lange levensduur.

Bedieningsgemak

Doordat de installatie over frequentieregelaars beschikt, kan elk onderdeel van het voertuig snel en nauwkeurig gewassen worden. De frequentieregeling komt tevens de levensduur van de aandrijvingen te goede. Bedieningsgemak stond centraal bij de ontwikkeling van de DiBO Berlin. De installatie vraagt weinig onderhoud en kan de meeste modellen van vrachtwagens snel en efficiënt wassen.

Recente uitbreiding

De Bas Group BV is in 1986 opgezet. Wat begon als kleinschalig familiebedrijf met twee vrachtauto’s is uitgegroeid tot een internationaal opererende allround logistiek dienstverlener met vestigingen in Nederland, Italië en Slowakije. Een recente uitbreiding van het bedrijfsoppervlak vormde de aanleiding om te investeren in een eigen truckwashinstallatie.

Lees ook:

 

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.