iClean Car Wash in Naarden start met autoschadeherstel


iClean Car Wash in Naarden is gestart met het herstellen van kleine schades. Hiertoe heeft het bedrijf het inpandig schadelaboratorium iClean Car Repair geopend. 

iClean had al ervaring met het herstellen van cosmetische schades, maar door toenemende vraag is nu gekozen voor een meer uitgebreide werkplaats.

De schadeherstelactiviteiten in het schadelaboratorium worden aangeboden onder de nieuwe naam iClean Car Repair. In een afgesloten ruimte worden kleine schades hersteld via cosmetisch schadeherstel. Hierbij gaat het voornamelijk om WA-schades, zoals lakschades, parkeerschades, ruitschades en kleine deuken. Deze schades komen vaak tijdens het wassen aan het licht. De auto-eigenaar kan na het wassen van de auto direct terecht in het schadelaboratorium.

Alleen kleine schades

Het schadelaboratorium is toegespitst op SMART repair en kleine spuitwerkzaamheden. SMART houdt in dat er kleine reparaties worden gedaan zonder het vervangen van onderdelen. Voor lakschades wordt de lak gemeten voor de juiste lakkleur. Ook is er een poetsservice voor het poetsen en polijsten van kleine lakbeschadigingen. Voor het herstel van grotere autoschades werkt iClean Car Repair samen met schadeherstelbedrijven in de regio.

Klanten krijgen bij iClean Car Repair vooraf een prijsopgave. Daarna kunnen ze een afspraak maken. Tijdens het herstel kunnen ze wachten in een comfortabele wachtkamer met koffie en wifi. Duurt de reparatie langer, dan kunnen ze gebruik maken van een leenauto of leenfiets.

Polijsten

Op korte termijn wordt er naast iClean Car Wash en iClean Car Repair ook een iClean Car Polish geopend. Alle drie deze bedrijfsunits zijn gevestigd in een ruim en goed toegankelijk bedrijfspand aan de Amsterdamsestraatweg 27e in Naarden.

 iClean Car Wash werkt in de wasstraat met osmosewater afkomstig uit de eigen bron. 90 procent van het water wordt gerecycled. Dit jaar bestaat iClean 5 jaar. Met de drie bedrijfsunits iClean Car Wash, iClean Car Repair en iClean Car Polish presenteert iClean als een alles-in-een servicepunt voor de auto.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

iClean Car Wash in Naarden start met autoschadeherstel | CarwashPro

iClean Car Wash in Naarden start met autoschadeherstel


iClean Car Wash in Naarden is gestart met het herstellen van kleine schades. Hiertoe heeft het bedrijf het inpandig schadelaboratorium iClean Car Repair geopend. 

iClean had al ervaring met het herstellen van cosmetische schades, maar door toenemende vraag is nu gekozen voor een meer uitgebreide werkplaats.

De schadeherstelactiviteiten in het schadelaboratorium worden aangeboden onder de nieuwe naam iClean Car Repair. In een afgesloten ruimte worden kleine schades hersteld via cosmetisch schadeherstel. Hierbij gaat het voornamelijk om WA-schades, zoals lakschades, parkeerschades, ruitschades en kleine deuken. Deze schades komen vaak tijdens het wassen aan het licht. De auto-eigenaar kan na het wassen van de auto direct terecht in het schadelaboratorium.

Alleen kleine schades

Het schadelaboratorium is toegespitst op SMART repair en kleine spuitwerkzaamheden. SMART houdt in dat er kleine reparaties worden gedaan zonder het vervangen van onderdelen. Voor lakschades wordt de lak gemeten voor de juiste lakkleur. Ook is er een poetsservice voor het poetsen en polijsten van kleine lakbeschadigingen. Voor het herstel van grotere autoschades werkt iClean Car Repair samen met schadeherstelbedrijven in de regio.

Klanten krijgen bij iClean Car Repair vooraf een prijsopgave. Daarna kunnen ze een afspraak maken. Tijdens het herstel kunnen ze wachten in een comfortabele wachtkamer met koffie en wifi. Duurt de reparatie langer, dan kunnen ze gebruik maken van een leenauto of leenfiets.

Polijsten

Op korte termijn wordt er naast iClean Car Wash en iClean Car Repair ook een iClean Car Polish geopend. Alle drie deze bedrijfsunits zijn gevestigd in een ruim en goed toegankelijk bedrijfspand aan de Amsterdamsestraatweg 27e in Naarden.

 iClean Car Wash werkt in de wasstraat met osmosewater afkomstig uit de eigen bron. 90 procent van het water wordt gerecycled. Dit jaar bestaat iClean 5 jaar. Met de drie bedrijfsunits iClean Car Wash, iClean Car Repair en iClean Car Polish presenteert iClean als een alles-in-een servicepunt voor de auto.

Lees ook: 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.