iClean Carwash viert vijfjarig bestaan met verbouwing

Colorful glitter textured background abstract

Dit jaar bestaat iClean Carwash Naarden vijf jaar en dat wordt gevierd met speciale klantenacties en een nieuw uiterlijk. De wasgelegenheid is namelijk verbouwd, waardoor er volgens bedrijfsleider Max Klaassen duurzamer en milieuvriendelijker gewerkt kan worden. De werkzaamheden werden tijdens de coronacrisis uitgevoerd.

Door de verrichtte werkzaamheden is een bezoek aan iClean Carwash Naarden volgens Klaassen nog beter geworden. “We hebben de afgelopen periode nuttig gebruikt. We zijn nu nog duurzamer en bieden meer service aan onze klanten. En door de nieuwe osmose-installatie hergebruiken we nog meer water. Bovendien voorkomt osmosewater strepen of vlekken op de auto. Die laatste druppel droogt dus streeploos op”, laat de bedrijfsleider aan Bussumsnieuws weten.

Naast de komst van een osmose-installatie is er meer veranderd. Zo is het stofzuigplein met dertig procent vergroot. “De klant vindt daar alle benodigde spullen op een eigen plek, zodat iedere autorijder een eigen miniwerkplek heeft om de auto ook van binnen helemaal schoon te kunnen maken.”

Extraatje

Door het plaatsen van beeldschermen is de verkeersroute veiliger geworden. “Ook is onze XS Repair-hoek vernieuwd. Daar voeren we cosmetisch schadeherstel uit, zoals polijsten of spuiten. We hebben na de verbouwing de kleinste complete professionele paintcabine van Nederland”, verduidelijkt Kaassen.

Tijdens de zomermaanden krijgen klanten een extraatje als zij van het Platina-wasprogramma gebruikmaken. De klant ontvangt namelijk een Nano waxbehandeling en -protector. Daarnaast geeft het team van iClean Carwash Naarden de bezoekers na afloop een navulflacon Nano interieurspray mee.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

iClean Carwash viert vijfjarig bestaan met verbouwing | CarwashPro

iClean Carwash viert vijfjarig bestaan met verbouwing

Colorful glitter textured background abstract

Dit jaar bestaat iClean Carwash Naarden vijf jaar en dat wordt gevierd met speciale klantenacties en een nieuw uiterlijk. De wasgelegenheid is namelijk verbouwd, waardoor er volgens bedrijfsleider Max Klaassen duurzamer en milieuvriendelijker gewerkt kan worden. De werkzaamheden werden tijdens de coronacrisis uitgevoerd.

Door de verrichtte werkzaamheden is een bezoek aan iClean Carwash Naarden volgens Klaassen nog beter geworden. “We hebben de afgelopen periode nuttig gebruikt. We zijn nu nog duurzamer en bieden meer service aan onze klanten. En door de nieuwe osmose-installatie hergebruiken we nog meer water. Bovendien voorkomt osmosewater strepen of vlekken op de auto. Die laatste druppel droogt dus streeploos op”, laat de bedrijfsleider aan Bussumsnieuws weten.

Naast de komst van een osmose-installatie is er meer veranderd. Zo is het stofzuigplein met dertig procent vergroot. “De klant vindt daar alle benodigde spullen op een eigen plek, zodat iedere autorijder een eigen miniwerkplek heeft om de auto ook van binnen helemaal schoon te kunnen maken.”

Extraatje

Door het plaatsen van beeldschermen is de verkeersroute veiliger geworden. “Ook is onze XS Repair-hoek vernieuwd. Daar voeren we cosmetisch schadeherstel uit, zoals polijsten of spuiten. We hebben na de verbouwing de kleinste complete professionele paintcabine van Nederland”, verduidelijkt Kaassen.

Tijdens de zomermaanden krijgen klanten een extraatje als zij van het Platina-wasprogramma gebruikmaken. De klant ontvangt namelijk een Nano waxbehandeling en -protector. Daarnaast geeft het team van iClean Carwash Naarden de bezoekers na afloop een navulflacon Nano interieurspray mee.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.