Poll: Zet jouw carwash zich in voor een goed doel?

Wasacties worden regelmatig gekoppeld aan een goed doel. Recent stond de Nationale Autowasdag in het teken van een inzameling voor de stichting Muziekids. De poll van deze week gaat daarom over de vraag of jouw carwash zit inzet voor een goed doel?

De Nationale Autowasdag is misschien wel de grootste wasactie voor het goede doel binnen de carwashsector. Hier deden 129 bedrijven aan mee en gezamenlijk haalden zij 28.617 euro op. Een mooie uitkomst.

Ook op kleinere schaal zetten carwashes zich in voor het goede doel via allerlei wasacties. De voorbeelden zijn legio: Autopoetsbedrijf Van Leeuwen waste auto’s voor de voedselbank, Carwash Ermelo zamelde geld in voor de lokale voetbalclub en bij Matz Carwash mochten zorgmedewerkers in lockdowntijd gratis wassen. (En dan hebben we het nog niet gehad over de wasacties die scoutings of scholen opzetten om geld in te zamelen om een bijdrage te sparen voor een eigen activiteit.)

CarwashPro vraagt zich af of carwashes en goede doelen een goede match zijn, en daarmee bedoelen we ook inzamelingsacties voor lokale verenigingen of initiatieven. De poll vind je hieronder. Laat in de comments vooral weten hoe de acties in elkaar steken – en wat het oplevert.

Zet jouw carwash zich in voor een goed doel?

  • Ja (62.5%)
  • Nee (37.5%)

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.