Gloednieuwe wasstraat voor TotalEnergies in Katwijk

Het Shell-tankstation aan de Koningin Julianalaan in Katwijk gaat verder als TotalEnergies-locatie.  Vanaf 1 december krijgt de locatie bovendien ‘de modernste wasstraat van de regio’. De locatie behoudt daarnaast het shopconcept ‘Eet & Gerei’. 

Het tankstation van eigenaar Harold de Jong werd veertig jaar lang in de kleuren van Shell geëxploiteerd. Dat de overstap naar TotalEnergies werd gemaakt, heeft volgens de eigenaren vooral te maken met de voordelen die erbij komen kijken. “Bij TotalEnergies kunnen de klanten hun lokale en favoriete voetbalclub steunen met de speciale TotalEnergies Clubcard. Katwijk is een voetbaldorp en heeft veel leden en supporters. Dat is een van de redenen van de omschakeling.” Ook is de omkleuring volgens de tankstationeigenaren interessant vanwege de mogelijkheden die TotalEnergies biedt met de zakelijke tankpas.

Gloednieuwe wasstraat

De pompen werden tussen maandag en woensdag aangepakt en ook het voorterrein kreeg een vernieuwde uitstraling. Per 1 december volgt daarnaast nog de plaatsing van een nieuwe wasstraat: ‘de modernste in de regio’. Daarin krijgen de auto’s onder andere een schuimdouche. Het tankstation was overigens al uitgerust met een autowascentrum en zes zelf-service wasboxen met stofzuiger. Bovendien meldt het bedrijf nog in gesprek te zijn met de gemeente over het bouwen van woningen bovenop het tankstation.

Volgens de eigenaren betekent de naamsverandering overigens niet dat er veel voor klanten verandert. “Verder blijft alles bij het oude. De locatie, de service, de broodjes en alles wat je nog meer van ons gewend bent.”

Het shopconcept Eet & Gerei werd in 2017 ontwikkeld in nauwe samenwerking met groothandel Lekkerland. Er worden onder andere broodjes, kip van het spit en pizza’s verkocht.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gloednieuwe wasstraat voor TotalEnergies in Katwijk | CarwashPro

Gloednieuwe wasstraat voor TotalEnergies in Katwijk

Het Shell-tankstation aan de Koningin Julianalaan in Katwijk gaat verder als TotalEnergies-locatie.  Vanaf 1 december krijgt de locatie bovendien ‘de modernste wasstraat van de regio’. De locatie behoudt daarnaast het shopconcept ‘Eet & Gerei’. 

Het tankstation van eigenaar Harold de Jong werd veertig jaar lang in de kleuren van Shell geëxploiteerd. Dat de overstap naar TotalEnergies werd gemaakt, heeft volgens de eigenaren vooral te maken met de voordelen die erbij komen kijken. “Bij TotalEnergies kunnen de klanten hun lokale en favoriete voetbalclub steunen met de speciale TotalEnergies Clubcard. Katwijk is een voetbaldorp en heeft veel leden en supporters. Dat is een van de redenen van de omschakeling.” Ook is de omkleuring volgens de tankstationeigenaren interessant vanwege de mogelijkheden die TotalEnergies biedt met de zakelijke tankpas.

Gloednieuwe wasstraat

De pompen werden tussen maandag en woensdag aangepakt en ook het voorterrein kreeg een vernieuwde uitstraling. Per 1 december volgt daarnaast nog de plaatsing van een nieuwe wasstraat: ‘de modernste in de regio’. Daarin krijgen de auto’s onder andere een schuimdouche. Het tankstation was overigens al uitgerust met een autowascentrum en zes zelf-service wasboxen met stofzuiger. Bovendien meldt het bedrijf nog in gesprek te zijn met de gemeente over het bouwen van woningen bovenop het tankstation.

Volgens de eigenaren betekent de naamsverandering overigens niet dat er veel voor klanten verandert. “Verder blijft alles bij het oude. De locatie, de service, de broodjes en alles wat je nog meer van ons gewend bent.”

Het shopconcept Eet & Gerei werd in 2017 ontwikkeld in nauwe samenwerking met groothandel Lekkerland. Er worden onder andere broodjes, kip van het spit en pizza’s verkocht.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.