Lukoil breidt carwashconcept Wash’n Go verder uit

De carwashes van Lukoil-tankstations in Geldermalsen en Schaijk hebben een facelift gehad. Beide locaties vallen nu onder het Wash’n Go-concept. Lukoil koos voor nieuwe rollovers van Istobal, geplaatst door EenzetCarwash. 

In 2017 maakten EenzetCarwash en Lukoil de afspraak om in nieuwe carwashinstallaties samen op te trekken. Ondertussen zijn er al heel wat rollovers geplaatst op verschillende locaties. In november zijn de tankstations in Geldermalsen en Schaijk onder handen genomen.

Wash’n Go

Lukoil werkt met het concept Wash’n Go: een kwalitatieve wassing, met herkenbare machines die allemaal de uniforme, Lukoil-brede uitstraling hebben met het logo van Wash´n Go. De portaalkleur is wit, met antraciet gekleurde borstels met een rode streep erin. De wasinstallaties zijn full-option, met onder andere de zwaarste hoge druk 70Bar, 84 liter per minuut en de meest luxueuze uitstraling, inclusief de boomerang-verlichting. De installaties in Geldermalsen en Schaijk zijn bovendien uitgerust met de optie Infinite Mousse, oftewel een schuimgordijn.

De foto’s zijn gemaakt door Lex Blomsma bij Lukoil in Geldermalsen.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is de vaste redacteur voor CarwashPro. Ze schrijft daarnaast regelmatig voor andere titels van ProMedia.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.