Hanex Carwash

Let’s Wash neemt Hanex Carwash over

Let's Wash neemt de carwashvestigingen in Oss, Heesch en Veghel over Foto's: HH Group

Hanex Carwash wordt per 1 oktober overgenomen door Let’s Wash B.V., dat onder leiding staat van Jeroen Peters. Het gaat om de carwashvestigingen in Oss, Heesch en Veghel. 

Hanex Hospitality Group (HH Group) heeft vastgesteld dat hun visie om mensen met elkaar te verbinden en de focus daarop niet past bij de separate carwashes en draagt daarom Hanex Carwash over op Let’s Wash.

Eerder dit jaar nam Hanex Hospitality Group B.V. een meerderheidsbelang in COFFEELAB, werd besloten tot uitbreiding met The Villy in Den Haag en Rotterdam, en werden Shell Vredeoord en Shell Aalsterweg in Eindhoven verwelkomd. Directeur Rob van Herpen: “HH group gaat zich focussen op de exploitatie van de zestien tankstations en de horecaformules Kwartiertje, COFFEELAB en The Villy. De genomen stap om afscheid te nemen van Hanex Carwash verzekert alle medewerkers van Hanex Carwash Oss, Heesch en Veghel van een fijne toekomst.”

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Hanex Carwash

Groeiscenario

Jeroen Peters is geen onbekende in de wereld van het autowassen. “Hij is een autowasser van huis uit met mooie ervaringen binnen de sector”, zegt Van Herpen. “Jeroen Peters is niet alleen vakkundig, maar heeft ook een mooi groeiscenario voor ogen. Met gepaste trots kijken wij dan ook terug op wat we binnen Hanex Carwash bereikt hebben en welke kansen er liggen voor de toekomst.”

Alle medewerkers gaan over naar de nieuwe werkgever en spoedig zal ook de naam Hanex Carwash vervangen worden door Let’s Wash. De onbemande wasboxen in Waalwijk blijven wel onderdeel van het bedrijf.

Hanex Carwash

Lees ook:

Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Let’s Wash neemt Hanex Carwash over | CarwashPro
Hanex Carwash

Let’s Wash neemt Hanex Carwash over

Let's Wash neemt de carwashvestigingen in Oss, Heesch en Veghel over Foto's: HH Group

Hanex Carwash wordt per 1 oktober overgenomen door Let’s Wash B.V., dat onder leiding staat van Jeroen Peters. Het gaat om de carwashvestigingen in Oss, Heesch en Veghel. 

Hanex Hospitality Group (HH Group) heeft vastgesteld dat hun visie om mensen met elkaar te verbinden en de focus daarop niet past bij de separate carwashes en draagt daarom Hanex Carwash over op Let’s Wash.

Eerder dit jaar nam Hanex Hospitality Group B.V. een meerderheidsbelang in COFFEELAB, werd besloten tot uitbreiding met The Villy in Den Haag en Rotterdam, en werden Shell Vredeoord en Shell Aalsterweg in Eindhoven verwelkomd. Directeur Rob van Herpen: “HH group gaat zich focussen op de exploitatie van de zestien tankstations en de horecaformules Kwartiertje, COFFEELAB en The Villy. De genomen stap om afscheid te nemen van Hanex Carwash verzekert alle medewerkers van Hanex Carwash Oss, Heesch en Veghel van een fijne toekomst.”

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Hanex Carwash

Groeiscenario

Jeroen Peters is geen onbekende in de wereld van het autowassen. “Hij is een autowasser van huis uit met mooie ervaringen binnen de sector”, zegt Van Herpen. “Jeroen Peters is niet alleen vakkundig, maar heeft ook een mooi groeiscenario voor ogen. Met gepaste trots kijken wij dan ook terug op wat we binnen Hanex Carwash bereikt hebben en welke kansen er liggen voor de toekomst.”

Alle medewerkers gaan over naar de nieuwe werkgever en spoedig zal ook de naam Hanex Carwash vervangen worden door Let’s Wash. De onbemande wasboxen in Waalwijk blijven wel onderdeel van het bedrijf.

Hanex Carwash

Lees ook:

Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.