Halloween in de carwash
Poll

Halloween-acties in de carwash

Halloween wordt uitbundig gevierd in de autowasstraat Foto: Unsplash

Een groot aantal carwashes pakt dit jaar uit met Halloween. Van ‘Horror Hospital’ tot ‘Scary Wash’; alles wordt uit de kast gehaald om de klant dit weekend naar de wasstraat te trekken. Zo belooft het een ware nachtmerrie te worden bij onder andere Loogman in Heerhugowaard, ‘t Vosje in Etten-Leur en Oosterhout, Carwash Van Veen in Assen, Bubbles Carwash in Nederweert en Mohanlal XL Carwash in Boxtel.

“Na het gruwelijke succes van vorig jaar konden we niet anders dan Halloween Carwash dit jaar weer op de agenda te zetten”, vermeldt Loogman in zijn uitnodiging. Op zondag 30 oktober en maandag 31 oktober wordt de autowasstraat in Heerhugowaard omgebouwd tot Horror Hospital. “Speciaal voor deze avond staat een creepy medisch team voor je klaar met flinterscherpe scalpels, injecties en ander grof geschut. Het is dan ook maar de vraag of je het ritje door de wasstraat heelhuids uitkomt. Je bezoek is dan ook op eigen risico, je bent gewaarschuwd!”

“Voordat je het weet hebben ze een ziekmakend infuus bij je aangelegd, een litertje bloed afgetapt of je vakkundig gehecht met een spijkerpistool. Dat EHBO-kitje in je auto kan op deze avonden nog eens van pas komen”, gaat de uitnodiging verder. Op het stofzuigplein – die op de Halloween-avonden niet werkzaam is – kunnen de klanten bijkomen van de schrik en gratis op de polaroid worden gezet als leuk aandenken. De Halloween Carwash is volgens Loogman niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

(Tekst gaat verder onder het filmpje)

“Durf jij jouw auto te wassen?” Autowas- en poetscentrum ‘t Vosje houdt op vrijdag 28 oktober Halloween Carwash. Dit event wordt in Etten-Leur en Oosterhout georganiseerd in samenwerking met lokale ondernemers. “Veel figuranten lopen verkleed rond met professionele make-up van het bedrijf Superstar. Jaarlijks worden alle licht-, geluids- en rookeffecten verzorgd door het bedrijf Prodjex. New York Pizza zorgt ervoor dat onze figuranten en personeel voldoende energie hebben om je de stuipen op het lijf te jagen. En dit jaar verzorgt The Decoration Factory het decor voor Etten-Leur en zorgt McDonald’s in Oosterhout voor de decoratie.”

Angstaanjagende autowasbeurt

Carwash Van Veen in Assen staat in het teken van Halloween Scary Wash. Op vrijdag 28 oktober van 19.00 tot 22.00 uur zijn klanten welkom voor een ‘unieke Halloween-ervaring’. “Was uw auto angstaanjagend schoon”, zegt de uitnodiging. “Met gratis snoep, discolichten, muziek en spooky figuren. Ook leuk voor de kinderen.”

Bubbles Carwash in Nederweert brengt ‘Halloween tot leven in de wasstraat’ tijdens Halloween Scary Night op vrijdag 28 oktober. “Bevind je in een andere dimensie tijdens een spookachtig ritje door de wasstraat. Heb jij stalen zenuwen? Laat je dan verrassen tussen 19.30 en 22.00 uur voor een angstaanjagende autowasbeurt.”

Speciale pompoenen-korting

Mohanlal XL Carwash in Boxtel organiseert een Horror Fright Night op maandag 31 oktober. “Met nagelbijtende suspense, bloederige ‘splatterhorror’, live acteurs, psychopaten en een carwash crematorium. Na de tunnel kom je uit in een thriller-ruimte met nachtwake en diverse escaperooms. Kom je levend weg na je bezoek en win je de strijd van onze demonen? Dan is het nog maar de vraag of je de volgende ochtend haalt.” Tijdens de Fright Night geldt voor de wasstraat een speciale ‘pompoenen-korting’.

Alle deelnemende carwashes hebben een speciaal Halloween-wasprogramma, met speciale kortingen voor hun klanten. CarwashPro is benieuwd hoe andere ondernemers hiernaar kijken. Is het inspelen op feestdagen een mooie tool om extra inkomsten te genereren? Laat het hieronder weten in de poll. Een reactie delen kan ook via redactie@carwashpro.nl

Poll: Inspelen op Halloween en andere feestdagen zijn een extra verdienmodel voor de carwash

  • Ja, het levert extra inkomsten op (14.3%)
  • Ja, het levert naast extra inkomsten ook nieuwe klanten op (60.0%)
  • Nee, zonde van de investering (14.3%)
  • Nee, er komen nauwelijks nieuwe klanten op af (11.4%)

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.