Advertorial

Caramba laat u smelten…

De Caramba Ruitenontdooier is een leuke give-away voor de klant Foto: Caramba

We staan aan het begin van de winter en hebben de eerste nachtvorst al achter de rug. Veel wasstraatklanten hebben dan te maken met een grote ergernis: ruiten krabben. Caramba Nederland B.V. biedt daarom nu een nieuwe marketingtool aan: Caramba Ruitenontdooier 150ml.

Leuk om te verkopen bij een wasprogramma of als give-away mee te geven aan de klant. De Caramba ruitenontdooier lost snel en betrouwbaar het ijs op en zorgt voor helder en streepvrij zicht. De ruitenontdooier (artikel 63480101) is verkrijgbaar per doos van 50 stuks en is vanaf nu te bestellen bij Caramba Nederland.

Bij interesse bel 0592-345161 of stuur een e-mail naar info@carambanederland.nl.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Caramba laat u smelten… | CarwashPro
Advertorial

Caramba laat u smelten…

De Caramba Ruitenontdooier is een leuke give-away voor de klant Foto: Caramba

We staan aan het begin van de winter en hebben de eerste nachtvorst al achter de rug. Veel wasstraatklanten hebben dan te maken met een grote ergernis: ruiten krabben. Caramba Nederland B.V. biedt daarom nu een nieuwe marketingtool aan: Caramba Ruitenontdooier 150ml.

Leuk om te verkopen bij een wasprogramma of als give-away mee te geven aan de klant. De Caramba ruitenontdooier lost snel en betrouwbaar het ijs op en zorgt voor helder en streepvrij zicht. De ruitenontdooier (artikel 63480101) is verkrijgbaar per doos van 50 stuks en is vanaf nu te bestellen bij Caramba Nederland.

Bij interesse bel 0592-345161 of stuur een e-mail naar info@carambanederland.nl.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.