Car Wash Show Europe op de agenda: 21 en 22 september 2023

De Car Wash Show Europe is voor bedrijven en ondernemers uit de carwash industrie Foto: ProMedia

De Car Wash Show Europe is de grootste beurs voor de Europese carwash industrie en wordt op 21 en 22 september 2023 gehouden in EXPO Greater Amsterdam. Naast de beurs zijn er Car Wash Tours langs bijzondere carwashes in Nederland en kennissessies op de beursvloer over actuele onderwerpen. Nieuw dit jaar is de Innovation Alley: een speciaal gedeelte waar nieuwe en startende bedrijven in de carwash zich kunnen presenteren.

Ook dit jaar zal er weer een volle beursvloer zijn, waar bedrijven vanuit de carwash industrie hun producten en diensten presenteren. De beurs beslaat 6.500 vierkante meter, met de mogelijkheid om uit te breiden naar 9.000 vierkante meter. Er zijn al een aantal exposanten bekend, waaronder Mesa Coatings, ACE Carwash Systems, Brushcom, Turtle Wax Pro en Tommy Car Wash Systems.

Awarduitreiking

Daarnaast zijn er kennissessies en een zogeheten pitch theater op de beursvloer en wordt Car Wash Magazine Live gepresenteerd. Het evenement wordt op de eerste dag afgesloten met een awarduitreiking, diner en borrel.

Nieuw op de beurs is de Innovation Alley. Een speciaal gedeelte waar partijen die nieuw zijn in de carwashbranche of een speciale innovatie hebben, zich kunnen presenteren aan de bezoekers.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de Car Wash Show Europe? Schrijf je dan hier in. Ben jij als exposant benieuwd naar de mogelijkheden? Ook dat vind je op de website: www.carwashshoweurope.com

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Car Wash Show Europe op de agenda: 21 en 22 september 2023 | CarwashPro

Car Wash Show Europe op de agenda: 21 en 22 september 2023

De Car Wash Show Europe is voor bedrijven en ondernemers uit de carwash industrie Foto: ProMedia

De Car Wash Show Europe is de grootste beurs voor de Europese carwash industrie en wordt op 21 en 22 september 2023 gehouden in EXPO Greater Amsterdam. Naast de beurs zijn er Car Wash Tours langs bijzondere carwashes in Nederland en kennissessies op de beursvloer over actuele onderwerpen. Nieuw dit jaar is de Innovation Alley: een speciaal gedeelte waar nieuwe en startende bedrijven in de carwash zich kunnen presenteren.

Ook dit jaar zal er weer een volle beursvloer zijn, waar bedrijven vanuit de carwash industrie hun producten en diensten presenteren. De beurs beslaat 6.500 vierkante meter, met de mogelijkheid om uit te breiden naar 9.000 vierkante meter. Er zijn al een aantal exposanten bekend, waaronder Mesa Coatings, ACE Carwash Systems, Brushcom, Turtle Wax Pro en Tommy Car Wash Systems.

Awarduitreiking

Daarnaast zijn er kennissessies en een zogeheten pitch theater op de beursvloer en wordt Car Wash Magazine Live gepresenteerd. Het evenement wordt op de eerste dag afgesloten met een awarduitreiking, diner en borrel.

Nieuw op de beurs is de Innovation Alley. Een speciaal gedeelte waar partijen die nieuw zijn in de carwashbranche of een speciale innovatie hebben, zich kunnen presenteren aan de bezoekers.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de Car Wash Show Europe? Schrijf je dan hier in. Ben jij als exposant benieuwd naar de mogelijkheden? Ook dat vind je op de website: www.carwashshoweurope.com

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.