LED-show

Wasland opent nieuwe carwash met wasboxen in Stadskanaal

De nieuwe wasboxen lichten op in de avond Foto's: Marco Land

Wasland is onlangs uitgebreid met een nieuwe locatie in Stadskanaal. Op het bedrijventerrein aan de Tinnegieter zijn acht nieuwe wasboxen geplaatst. Daarmee komt Wasland uit op vier autowasvestigingen, in Drachten, Winschoten en twee in Stadskanaal.

Op de nieuwe locatie heeft Wasland nu acht onbemande doe-het-zelf wasboxen die 24/7 geopend zijn. “Deze nieuwe locatie ligt heel gunstig op een industrieterrein en langs een doorgaande weg”, zegt eigenaar Marco Land. “En het is voor ons aan de andere kant van Stadskanaal, ideaal dus. Dat was dan ook de reden om hier een nieuwe carwash op te zetten, voordat iemand anders die kans zou grijpen.”

In de nieuwe wasboxen van WashTec zit ‘alles erop en eraan’. Land noemt de velgenreiniger, waarmee de velgen gemakkelijk schoon te maken zijn, maar ook de polish die zorgt voor de glans en conservering van de lak. Vooral in de avond zijn de wasboxen een plaatje vanwege de LED-show die Land erin heeft laten bouwen. Wanneer het donker is, lichten de wasboxen helemaal op. De kleuren van het logo van Wasland komen er dan in terug.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

De ingebouwde LED-show zorgt voor een mooi effect.

Kunststof panelen

Cleanbuild heeft de wasboxen aan de binnenkant voorzien van Cleanpanel kunststof panelen. De buitenkant van het gebouw is bekleed met sandwichpanelen. Voor de achterwand, zijwanden en tussenwanden is gekozen voor Cleanpanel, omdat de panelen bestand zijn tegen water en chemicaliën in schoonmaakmiddelen, zegt Land. “Het is voor ons de eerste keer dat we met Cleanbuild werken, maar ik heb het al wel vaker bij collega’s gezien. Het is van goede kwaliteit en omdat het van kunststof is, blijft het langer mooi.” Mesa Coatings heeft de vloeren gecoat. De muntautomaat komt van het Belgische Antenor Payment Systems.

Nu de wasboxen geopend zijn, zit Land er wel aan te denken om er op social media wat extra aandacht aan te geven. “Maar mond-tot-mondreclame werkt hier in Stadskanaal nog altijd het beste. Mensen kennen Wasland hier al en zijn maar wat nieuwsgierig naar de nieuwe locatie.”

Voorlopig houdt Land het hier bij de wasboxen. Aan de andere kant van Stadskanaal is er al een grote Wasland-vestiging, met een kettingwasstraat, een stofzuigplein en wasboxen. Wel heeft Land een groot stuk grond ernaast gekocht, zodat er eventueel in de toekomst nog wat bij kan.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Wasland opent nieuwe carwash met wasboxen in Stadskanaal | CarwashPro
LED-show

Wasland opent nieuwe carwash met wasboxen in Stadskanaal

De nieuwe wasboxen lichten op in de avond Foto's: Marco Land

Wasland is onlangs uitgebreid met een nieuwe locatie in Stadskanaal. Op het bedrijventerrein aan de Tinnegieter zijn acht nieuwe wasboxen geplaatst. Daarmee komt Wasland uit op vier autowasvestigingen, in Drachten, Winschoten en twee in Stadskanaal.

Op de nieuwe locatie heeft Wasland nu acht onbemande doe-het-zelf wasboxen die 24/7 geopend zijn. “Deze nieuwe locatie ligt heel gunstig op een industrieterrein en langs een doorgaande weg”, zegt eigenaar Marco Land. “En het is voor ons aan de andere kant van Stadskanaal, ideaal dus. Dat was dan ook de reden om hier een nieuwe carwash op te zetten, voordat iemand anders die kans zou grijpen.”

In de nieuwe wasboxen van WashTec zit ‘alles erop en eraan’. Land noemt de velgenreiniger, waarmee de velgen gemakkelijk schoon te maken zijn, maar ook de polish die zorgt voor de glans en conservering van de lak. Vooral in de avond zijn de wasboxen een plaatje vanwege de LED-show die Land erin heeft laten bouwen. Wanneer het donker is, lichten de wasboxen helemaal op. De kleuren van het logo van Wasland komen er dan in terug.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

De ingebouwde LED-show zorgt voor een mooi effect.

Kunststof panelen

Cleanbuild heeft de wasboxen aan de binnenkant voorzien van Cleanpanel kunststof panelen. De buitenkant van het gebouw is bekleed met sandwichpanelen. Voor de achterwand, zijwanden en tussenwanden is gekozen voor Cleanpanel, omdat de panelen bestand zijn tegen water en chemicaliën in schoonmaakmiddelen, zegt Land. “Het is voor ons de eerste keer dat we met Cleanbuild werken, maar ik heb het al wel vaker bij collega’s gezien. Het is van goede kwaliteit en omdat het van kunststof is, blijft het langer mooi.” Mesa Coatings heeft de vloeren gecoat. De muntautomaat komt van het Belgische Antenor Payment Systems.

Nu de wasboxen geopend zijn, zit Land er wel aan te denken om er op social media wat extra aandacht aan te geven. “Maar mond-tot-mondreclame werkt hier in Stadskanaal nog altijd het beste. Mensen kennen Wasland hier al en zijn maar wat nieuwsgierig naar de nieuwe locatie.”

Voorlopig houdt Land het hier bij de wasboxen. Aan de andere kant van Stadskanaal is er al een grote Wasland-vestiging, met een kettingwasstraat, een stofzuigplein en wasboxen. Wel heeft Land een groot stuk grond ernaast gekocht, zodat er eventueel in de toekomst nog wat bij kan.

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.