Partner

Mercedes Wenkink Emmen bouwt opslagruimte om tot rollover wasstraat

Van opslagruimte naar rollover wasstraat Foto: Cleanbuild

Bij autodealer Mercedes Wenkink Emmen heeft de bestaande bedrijfshal een nieuwe functie gekregen. De hal, die werd gebruikt als opslagruimte, heeft nu een rollover en een bijbehorende technische ruimte. Met behulp van Cleanpanel kunststof panelen zijn niet alleen de wanden bekleed, maar is ook een tussenwand gecreëerd.

De bedrijfshal van het autobedrijf is in zijn totaliteit 15 meter lang. Om de technische ruimte van de wasstraat netjes weg te werken, heeft het Cleanbuild montageteam een tussenwand gebouwd van Cleanpanel panelen. De ruimte is te bereiken via een Cleandoor kunststof deur, die aan de onderzijde is gemonteerd met een doorlopend kozijnprofiel. Aangezien de betonvloer in de technische ruimte hoger ligt, is de deur ook verhoogd. Hierdoor blijft opspattend water gegarandeerd aan de wasstraatzijde van de hal en loopt het niet de technische ruimte in.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Kliksysteem

Cleanbuild over dit project: “Cleanpanel panelen zijn bij uitstek geschikt voor de snelle bouw van tussenwanden. De PVC panelen zijn sterk en kunnen gemakkelijk zelfdragend worden gemonteerd. Dankzij het kliksysteem met waterdichte EDPM-afdichting zijn de kunststof panelen eenvoudig aan elkaar te bevestigen. Bovendien produceren we alle panelen direct op de juiste lengtemaat. Dit bespaart veel montagetijd, doordat zaagwerk vrijwel overbodig wordt.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mercedes Wenkink Emmen bouwt opslagruimte om tot rollover wasstraat | CarwashPro
Partner

Mercedes Wenkink Emmen bouwt opslagruimte om tot rollover wasstraat

Van opslagruimte naar rollover wasstraat Foto: Cleanbuild

Bij autodealer Mercedes Wenkink Emmen heeft de bestaande bedrijfshal een nieuwe functie gekregen. De hal, die werd gebruikt als opslagruimte, heeft nu een rollover en een bijbehorende technische ruimte. Met behulp van Cleanpanel kunststof panelen zijn niet alleen de wanden bekleed, maar is ook een tussenwand gecreëerd.

De bedrijfshal van het autobedrijf is in zijn totaliteit 15 meter lang. Om de technische ruimte van de wasstraat netjes weg te werken, heeft het Cleanbuild montageteam een tussenwand gebouwd van Cleanpanel panelen. De ruimte is te bereiken via een Cleandoor kunststof deur, die aan de onderzijde is gemonteerd met een doorlopend kozijnprofiel. Aangezien de betonvloer in de technische ruimte hoger ligt, is de deur ook verhoogd. Hierdoor blijft opspattend water gegarandeerd aan de wasstraatzijde van de hal en loopt het niet de technische ruimte in.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Kliksysteem

Cleanbuild over dit project: “Cleanpanel panelen zijn bij uitstek geschikt voor de snelle bouw van tussenwanden. De PVC panelen zijn sterk en kunnen gemakkelijk zelfdragend worden gemonteerd. Dankzij het kliksysteem met waterdichte EDPM-afdichting zijn de kunststof panelen eenvoudig aan elkaar te bevestigen. Bovendien produceren we alle panelen direct op de juiste lengtemaat. Dit bespaart veel montagetijd, doordat zaagwerk vrijwel overbodig wordt.”

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.