Actie voor de klant

All-In Carwash deelt eigen carnavalssjaal uit bij autowasbeurt

All-In Carwash heeft een eigen carnavalssjaal laten ontwerpen Foto: All-In Carwash

Het is bijna carnaval en bij All-In Carwash wordt dat samen met de klant gevierd. De carwashlocaties in Nederweert en Echt hebben een eigen All-In carnavalssjaal, die bij het beste wasprogramma wordt uitgedeeld. “Jeugdprins Carnaval heeft ‘m al, en nu jij ook”, luidt de actie.

Ondernemers Justin Verkoelen en Jasper de Brouwer wilden iets leuks organiseren voor carnaval. Samen met marketingbureau 8th Gear kwamen ze op het idee om een eigen carnavalssjaal te ontwerpen. Ze lieten ruim duizend sjaals maken. En om de sjaalactie extra onder de aandacht te brengen, werd er ook een video gemaakt.

Kortingsvoucher

De vaste klanten van All-In Carwash hebben een kortingsvoucher op de mail gekregen, voor 3 euro korting op het beste wasprogramma en met daarbij een gratis sjaal. Overige klanten die kiezen voor het beste wasprogramma, kunnen ernaar vragen bij de kassa. De actie loopt – zolang de voorraad strekt – nog tot en met het einde van carnaval (dinsdag 13 februari).

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

All-In Carwash deelt eigen carnavalssjaal uit bij autowasbeurt | CarwashPro
Actie voor de klant

All-In Carwash deelt eigen carnavalssjaal uit bij autowasbeurt

All-In Carwash heeft een eigen carnavalssjaal laten ontwerpen Foto: All-In Carwash

Het is bijna carnaval en bij All-In Carwash wordt dat samen met de klant gevierd. De carwashlocaties in Nederweert en Echt hebben een eigen All-In carnavalssjaal, die bij het beste wasprogramma wordt uitgedeeld. “Jeugdprins Carnaval heeft ‘m al, en nu jij ook”, luidt de actie.

Ondernemers Justin Verkoelen en Jasper de Brouwer wilden iets leuks organiseren voor carnaval. Samen met marketingbureau 8th Gear kwamen ze op het idee om een eigen carnavalssjaal te ontwerpen. Ze lieten ruim duizend sjaals maken. En om de sjaalactie extra onder de aandacht te brengen, werd er ook een video gemaakt.

Kortingsvoucher

De vaste klanten van All-In Carwash hebben een kortingsvoucher op de mail gekregen, voor 3 euro korting op het beste wasprogramma en met daarbij een gratis sjaal. Overige klanten die kiezen voor het beste wasprogramma, kunnen ernaar vragen bij de kassa. De actie loopt – zolang de voorraad strekt – nog tot en met het einde van carnaval (dinsdag 13 februari).

Lees ook:

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.