Carwash Rijen bekroond met onderscheiding van prinses carnaval

Het team van Carwash Rijen werd verrast met een bezoek van prinses carnaval Foto's: Carwash Rijen

Carwash Rijen kijkt met plezier terug op carnaval. De autowasstraat was vorig jaar nog vanwege corona de feestlocatie voor de lokale carnavalsgroep. En ook dit jaar deed de carwash feestelijk mee, met naast carnavalsmuziek en versieringen op het stofzuigplein ook een bezoek van prinses carnaval Marcia d’n Irste.

Het team van Carwash Rijen kreeg tijdens dit bezoek een speciale onderscheiding van de prinses. Volgens filiaalmanager Mark van Iersel was het een leuke, spontane verrassing. “Dat heeft ook te maken met vorig jaar. De kroegen waren toen nog dicht vanwege corona. En de lokale carnavalsgroep die altijd het feest verzorgd in het dorp, had op dat moment geen plek om carnaval te vieren. Ze hebben toen aan ons gevraagd of wij niet mee wilden doen. Dat was een heel gebeuren, met dj en versieringen; de hele wasstraat was opgetuigd.” Dit jaar hebben ze zelf de carwash versierd, met slingers en ballonnen. “En uiteraard carnavalsmuziek, heel simpel, maar hartstikke leuk. En gisteren hebben we alles weer opgeruimd.”

Carnavalskorting

Inmiddels is het na carnaval weer de normale gang van zaken in de wasstraat. Maar voor de klanten die door al het feestgedruis de speciale carnavalsactie hebben gemist, is er goed nieuws: tot en met zondag 26 februari is het Beste Wasprogramma met PantserProtection nog voor de carnavalsprijs van 15 euro.

Carwash Rijen in het teken van carnaval, met een versierd stofzuigplein.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash Rijen bekroond met onderscheiding van prinses carnaval | CarwashPro

Carwash Rijen bekroond met onderscheiding van prinses carnaval

Het team van Carwash Rijen werd verrast met een bezoek van prinses carnaval Foto's: Carwash Rijen

Carwash Rijen kijkt met plezier terug op carnaval. De autowasstraat was vorig jaar nog vanwege corona de feestlocatie voor de lokale carnavalsgroep. En ook dit jaar deed de carwash feestelijk mee, met naast carnavalsmuziek en versieringen op het stofzuigplein ook een bezoek van prinses carnaval Marcia d’n Irste.

Het team van Carwash Rijen kreeg tijdens dit bezoek een speciale onderscheiding van de prinses. Volgens filiaalmanager Mark van Iersel was het een leuke, spontane verrassing. “Dat heeft ook te maken met vorig jaar. De kroegen waren toen nog dicht vanwege corona. En de lokale carnavalsgroep die altijd het feest verzorgd in het dorp, had op dat moment geen plek om carnaval te vieren. Ze hebben toen aan ons gevraagd of wij niet mee wilden doen. Dat was een heel gebeuren, met dj en versieringen; de hele wasstraat was opgetuigd.” Dit jaar hebben ze zelf de carwash versierd, met slingers en ballonnen. “En uiteraard carnavalsmuziek, heel simpel, maar hartstikke leuk. En gisteren hebben we alles weer opgeruimd.”

Carnavalskorting

Inmiddels is het na carnaval weer de normale gang van zaken in de wasstraat. Maar voor de klanten die door al het feestgedruis de speciale carnavalsactie hebben gemist, is er goed nieuws: tot en met zondag 26 februari is het Beste Wasprogramma met PantserProtection nog voor de carnavalsprijs van 15 euro.

Carwash Rijen in het teken van carnaval, met een versierd stofzuigplein.

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.