DiBO NEW 2000 D5 self-carwash geopend in Roemenië

In het Roemeense Comănești is een DiBO self-carwash geopend. De technische installatie voor deze NEW 2000 self-carwash met vrijstaande bedieningstotems (type D5) werd geleverd door DiBO en ter plaatse geïnstalleerd door de Roemeense dealer Radinum.

De carwash beschikt over vier overdekte wasplaatsen en twee wasplaatsen die zich in de buitenlucht bevinden. In het midden van de wasgelegenheid bevindt zich de technische ruimte waarin alle machines, toestellen en voorraadtanks gemonteerd zijn. De bedieningspanelen zijn gemaakt uit inbraakveilig en aanraakgevoelig glas.

Qua wasprogramma’s kunnen klanten kiezen uit schuim, insectenverwijderaar, voorwas, spoelen, hot wax en glansspoelen met osmose-water. Dankzij een gesloten koudwater vorstbeveiligingssysteem kan er ook bij vriestemperaturen gewassen worden.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

DiBO NEW 2000 D5 self-carwash geopend in Roemenië | CarwashPro

DiBO NEW 2000 D5 self-carwash geopend in Roemenië

In het Roemeense Comănești is een DiBO self-carwash geopend. De technische installatie voor deze NEW 2000 self-carwash met vrijstaande bedieningstotems (type D5) werd geleverd door DiBO en ter plaatse geïnstalleerd door de Roemeense dealer Radinum.

De carwash beschikt over vier overdekte wasplaatsen en twee wasplaatsen die zich in de buitenlucht bevinden. In het midden van de wasgelegenheid bevindt zich de technische ruimte waarin alle machines, toestellen en voorraadtanks gemonteerd zijn. De bedieningspanelen zijn gemaakt uit inbraakveilig en aanraakgevoelig glas.

Qua wasprogramma’s kunnen klanten kiezen uit schuim, insectenverwijderaar, voorwas, spoelen, hot wax en glansspoelen met osmose-water. Dankzij een gesloten koudwater vorstbeveiligingssysteem kan er ook bij vriestemperaturen gewassen worden.

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.